U OVOM LOKALU PRETUČEN JE MC STOJAN: Hitno se oglasio vlasnik, pa otkrio detalje incidenta!

Autor:

Zabava

02.01.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gazdin sin obelodanio detalje!

U OVOM LOKALU PRETUČEN JE MC STOJAN: Hitno se oglasio vlasnik, pa otkrio detalje incidenta!

Foto: ATA Images

Nakon što su mediji objavili vest o povredi repera MC Stojana u jednom lokalu u Sopotu, vlasnik spornog lokala odlučio je da javno demantuje tvrdnje o bilo kakvom incidentu u njegovom lokalu te noći. On ističe da je lokal zatvoren u redovno radno vreme i da nije bilo nikakvih problema prouzrokovanih prisustvom MC Stojana.

Vlasnik lokala je izjavio da je te noći bio u lokalu zajedno sa svojim sinom, te da su svi gosti bili pijani, ali da nije bilo incidenata koji bi doveli do povrede repera. On tvrdi da nije ni primetio da je MC Stojan bio prisutan u lokalu, te da ga ne poznaje niti prati njegovu muziku. Takođe, ističe da je njegov sin zamolio goste da napuste lokal nakon ponoći, te da niko nije bio agresivan ili izazvao bilo kakav incident.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

MC Stojan

To je moj lokal, sin je ostao to veče tu. Svi su bili pijani, sedeli su tu i svi su bili pijani. Nisam ni obraćao pažnju, nisam ni znao da je on tu. Moj sin je bio tamo, rekao im je da idu jer je prošla ponoć. Niko nikog nije udario tu, verujete mi. Svako veče je tu problem sa gostima kad treba da se izađe, ja radim do ponoći, a oni bi bili do jutra, ne mislim na Stojana nego na goste. Oni su izašli iz kafane u ponoć, a on je kažu otišao u Dom zdravlja u 4 sata, ili pola pet izjutra..... Pojma nemam ni šta je rekao taj MC Stojan, ja ga ne poznajem, ne slušam tu muziku - ističe ovaj čovek.

Kako kaže, Stojan je kasnije nazvao njegovog sina da mu se izvinjava, a policija je obavila svoj deo posla.

Nije on agresivan, taj MC Stojan. Kažu da je bio još par puta, ali ja nikada nisam bio u lokalu kad je bio tu. Video sam kad je ušao tu, da je častio pićem sve. On su čuo sa mojim sinom i rekao da će doći da se izvini. Policija je od sina uzela samo izjavu, od mene nisu jer i nisam bio tamo - zaključio je vlasnik lokala u Sopotu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading