EMOTIVNA PORUKA OLGE DANILOVIĆ: Srećan ti rođendan, DUŠO MOJA, volim te NAJVIŠE!

Autor:

Sport

02.01.2024

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je poseban dan za Danilovićevu.

EMOTIVNA PORUKA OLGE DANILOVIĆ: Srećan ti rođendan, DUŠO MOJA, volim te NAJVIŠE!

Foto: Tanjug/AP

Olga Danilović

Teniska reprezentacija Srbije pobedila je selekciju Češke u poslednjem meču E grupe Junajted kupa.

Nakon što je Marketa Vondrušova pobedila Olgu Danilović u prvom duelu, Novak Đoković je u drugom srušio Jiržija Lehečku, pa je sve moralo da se rešava u dublu.

Zbog problema koji je Novak imao sa povredom, na teren je uskočio Hamad Međedović, koji je sa Olgom Danilović uz veliki preokret doneo trijumf Srbiji.

Ovo nije jedini razlog za slavlje Danilovićeve danas, pošto je na svom Instagram profilu poslala poruku čestitke svom mlađem bratu kome je danas rođendan.

Republika

Foto: Instagram-danilovicolga

Olgin Instagram "stori"

- Srećan ti rođendan, dušo moja. Voli te seka najviše - stoji u poruci Danilovićeve upućenoj mlađem bratu Vuku.

Podsetimo, Olga i Hamad su posle preokreta savladali Mirijam Kolodziejovu i Petra Nouzu, rezultatom 2:1 (4:6, 7:6, 10:8).

Srpski dubl je jako loše ušao u meč, zbog šokantnog preokreta da Nole ne igra, pa je Češka brzo povela 4:0. Tek tada su Olga i Hamad zaigrali onako kako znaju, ali je bilo kasno za prvi set, koji su izgubili 6:4.

U drugom setu nije viđen nijedan jedini brejk, pa je odluka o njegovom osvajaču pala u taj-brejku, koji je pripao Srbiji sa 7:2.

Na kraju, konačno pitanje pobednika rešeno je u super taj-brejku, u kom su Danilovićeva i Međedović konstantno bili u vođstvu i na kraju su ga rešili u svoju korist rezultatom 10:8.

Srbija se tim trijumfom plasirala u četvrtfinale, gde će joj rival biti reprezentacija Australije.

Obelodanjeno je i kada će susret biti na programu. Naime, Srbija će duel za plasman u polufinale protiv domaćina odigrati u sredu od 10 časova, što je posebno dobra vest za stanovnike naše zemlje kojima je ovaj susret u odličnom terminu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading