MC STOJAN IZGUBIO OCA NA DOČEK NOVE GODINE: Objavio njegovu fotografiju, pa se oprostio POTRESNIM REČIMA!

Autor:

Zabava

01.01.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

MC Stojan objavio je fotografiju pokojnog oca i obratio mu se potresnim rečima!

MC STOJAN IZGUBIO OCA NA DOČEK NOVE GODINE: Objavio njegovu fotografiju, pa se oprostio POTRESNIM REČIMA!

Foto: ATA Images

Pevač Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan, i dalje nosi teškoću gubitka oca, koji se dogodio pre pet godina. Na današnji dan, reper se priseća svog oca Miroslava, sa kojim je bio izuzetno blizak. Svake godine, 1. januara, Stojan se seti svog oca i ovog puta se obratio emotivnom porukom, ističući koliko mu nedostaje. Ovom prilikom, reper je na društvenim mrežama napisao:

- Tata, mnogo mi fališ, napustio si me prerano. Na današnji dan kada se većina raduje i slavi, ti si otišao. Voli te sin. Bio si borac, bio si najbolji čovek, moj uzor, idol, moje sve.

Republika

Foto: Instagram.com

MC Stojan objavio fotografiju pokojnog oca

 


Pevačev otac se dugi niz godina borio sa teškom bolešću. Njegovo zdravstveno stanje se pogoršalo u decebru 2018. godine, kada je primljen u KBC Zemun sa dijagnozom mijelodisplastičnog sindroma, bolesti koja proizilazi iz nepravilne funkcije koštane srži. Tokom lečenja, redovno je primao transfuziju krvi, ali nažalost, izgubio je bitku sa bolešću 2019. godine.

MC Stojan i dalje nosi sećanje na oca kroz svoju muziku i svoj život, ističući koliko je njegov otac bio važan i inspirativan lik u njegovom životu.

Podsetimo, MC Stojan napio se u jednoj kafani u Sopotu, a zatim povredio padom niz stepenice, gde je udario u gajbe koje su bile posložene ispred. On je u policiji tvrdio da ga je neko napao i gurnuo, prenose domaći mediji.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

MC Stojan

 

Izvor blizak slučaju otkrio nove detalje, uključujući i to da je on imao preko dva promila alkohola u krvi.

- MC Stojan je bio u alkoholisanom stanju, oko 2 promila alkohola u krvi. Prijavio je policijskoj stanici Sopot da su ga napali i tukli, ali je policija proverama utvrdila da je to netačno i da je on vređao druge - otkriva izvor "Telegrafa".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading