MILICA TODOROVIĆ "ZAPALILA" BEOGRAD, PUBLIKA U TRANSU: Izašla na scenu u do sada neviđenom izdanju, ovo će poželeti u ponoć!

Autor: A.G. / M.I.

Zabava

31.12.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Todorović je razmrdala publiku u Beogradu, pa nam otvorila dušu.

Večeras je na Trgu Republike u Beogradu održan spektakularni doček Nove godine uz nastup popularne pevačice Milice Todorović. Mnogobrojna publika imala je priliku da uživa u njenom zanosnom stajlingu, koji je izazvao veliku pažnju. Milica je nosila elegantnu bundu u animal printu, koja je savršeno istakla njen glamurozni izgled, dok se ispod nazirao crni brusthalter zbog providne majice. Uoči nastupa, Milica je izjavila da je veoma uzbuđena što će pevati u Beogradu i istakla da je za ovaj događaj već letos dogovorena.

Mi smo se našli na licu mesta, gde smo porazgovarali sa pevačicom i pitali je šta će poželeti u ponoć:

Republika

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović

Milica Todorović

 

- Poželeću da budem živa i zdrava, da sam srećna, da imam hitove, budem zaljubljena i imam Arenu. Mislim da bih mogla da je napunim, ali ja sam skromna i mislim da moram još pesama da snimim - rekla je Milica Todorović za Republiku.

Pored muzičke karijere, Milica Todorović se istakla i ulogom u popularnoj seriji "Pevačica". Izrazila je svoje oduševljenje ovom prilikom, ističući da je veoma zadovoljna kako je sve ispalo.

Publika je imala priliku da uživa u njenom nastupu, a Milica je još jednom potvrdila svoj status jedne od najpopularnijih pevačica na domaćoj sceni.

Svi prisutni su uživali u energičnoj atmosferi koju je Milica donela na centralni beogradski trg, obeležavajući početak nove godine na spektakularan način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading