EMOTIVNO I INSPIRATIVNO! Ovo su reči koje je premijerka Ana Brnabić uputila građanima za Novu godinu

Autor:

Vesti

31.12.2023

22:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Brnabić poziva na stabilnost, napredak i razvoj u 2024. godini

EMOTIVNO I INSPIRATIVNO!  Ovo su reči koje je premijerka Ana Brnabić uputila građanima za Novu godinu

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Ana Brnabić


U novogodišnjoj čestitki koju je uputila građanima Srbije, predsednica Vlade Ana Brnabić izrazila je želju da naredna godina bude obeležena stabilnošću, napretkom i daljim razvojem. Istakla je da je njen prioritet da svim građanima u 2024. godini zaželi ličnu i porodičnu sreću, dobro zdravlje, poštovanje i puno uspeha.

- Neka godina pred nama bude godina stabilnosti, napretka i daljeg razvoja. Uverena sam da ćemo dodatnim zalaganjem i radom u narednoj godini nastaviti da napredujemo u projektima i ciljevima koje smo postavili - navela je premijerka.


Lična i porodična sreća kao prioritet

Premijerka je istakla važnost lične i porodične sreće, postavljajući ih kao prioritet u novogodišnjoj čestitki. Ova poruka naglašava važnost bliskih odnosa i zadovoljstva svakog pojedinca u domaćinstvu.

Uverenje u napredak kroz zalaganje i rad

Ana Brnabić je izrazila uverenje da će dodatnim zalaganjem i radom u narednoj godini Srbija nastaviti da napreduje u svojim projektima i ciljevima. Ova izjava naglašava posvećenost vlade ostvarivanju pozitivnih promena i unapređenju života građana.

Izazovi i odlučnost srpskog rukovodstva

Uprkos brojnim izazovima, premijerka je izrazila verovanje da će srpsko rukovodstvo nastaviti da podiže životni standard građana i gradi snažnu i uspešnu Srbiju u svim sferama. Ova poruka naglašava odlučnost i posvećenost u prevazilaženju prepreka i ostvarivanju ciljeva.


Uprkos izazovima, Ana Brnabić je uputila optimističnu novogodišnju čestitku, ističući važnost stabilnosti, napretka i daljeg razvoja u 2024. godini. Njene reči odražavaju posvećenost unapređenju života građana i izgradnji prosperitetne Srbije. Srećna Nova godina!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Gijon

01.01.2024 14:01

Mislim da bi drvo dalo emotivniju poruku

Sloba bot

03.01.2024 10:21

Kojim građanima, i čiji je ona premijer???

Bulbul

17.01.2024 08:48

Joj kakvu mi zena daje inspiraciju,kad je vidim ,odmAh mi krene srać'a