RASPRODAJA U TORONTU! Veliki PROBLEM za Rajakovića! Prinuđen je da GUBI sve mečeve do KRAJA sezone!

Autor:

Sport

31.12.2023

22:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivan plan od strane uprave kanadskog tima.

RASPRODAJA U TORONTU! Veliki PROBLEM za Rajakovića! Prinuđen je da GUBI sve mečeve do KRAJA sezone!

Foto: www.profimedia.rs

Sudbina je htela da ekipa Toronta bude ta koja će prekinuti crni niz Detroita od 27 mečeva bez pobede Pistonsa, pa su izabranici srpskog trenera Darka Rajakovića doživeli drugi neuspeh u nizu.

Očigledno da je rukovodstvo Reptorsa odlučilo da Rajaković krene u potpuno renoviranje tima. Kanađani su u sezonu ušli sa Srbinom na klupi, ali su posle lošeg učinka od 12 pobeda i 20 poraza, koje ih je dovelo do 12. mesta na Istoku, započnu rasprodaju rostera!

Najpre je odrađen trejd u kome su "žrtvovani" Oguga Anunobi, Prešs Ačiuva i Malahi Flin koji su poslati u Njujork u zamenu za Ar Džej Bereta, Imanuela Kviklija i jednog pika druge runde, a sada će defintiivno van tima ići i prva zvezda Toronta.

Foto: Tanjug/AP

Darko Rajaković

Kamerunac Paskal Sjakam je u poslednjoj godini ugovora i ističe vreme Reptorsima da dobiju nešto u zamenu za njega. Prema navodima američkih medija, Atlanta hoće da dovede krilnog igrača, dok bi Hoksi za njega mogli da ponude Dežontea Mareja koga je iz tima sjajnim partijama istisnuo kapiten srpske reprezentacije Bogdan Bogdanović. 

Istovremeno i Sakramento Kingsi pokušavaju da dovede Paskala, a naredne godine kreće ozbiljna rekonstrukcija ekipe, jer Geri Trent, Tadeus Jang, Oto Porter i Geret Templ ostaju bez ugovora.

Budući da su Reptorsi uspeli da izgube i od najgoreg tima NBA lige, Detroita, očekuje se da nastave sa ređanjem poraza kako bi u 2024. godini imali što bolju poziciju na draftu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading