NIKOLA RAĐEN OTVORIO DUŠU O RAZVODU SA ANOM KOKIĆ: Prvi put priznao sve o detaljima kraha braka sa pevačicom!

Autor:

Zabava

23.12.2023

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Rađen otvorio je dušu o najvećem gubitku!

NIKOLA RAĐEN OTVORIO DUŠU O RAZVODU SA ANOM KOKIĆ: Prvi put priznao sve o detaljima kraha braka sa pevačicom!

Foto: E-Stock, Instagram

Život Nikole Rađena bio je prilično turbulentan na svim životnim poljima. Međutim, danas je srećan u drugom braku sa pevačicom Milicom Ristić i uspešno vrši funkciju trenera u varepolo klubu "Tašmajdan". 

S druge strane,u srcu nosi tugu za preminulim ocem, a ujedno i razvodom od prve supruge Ane Kokić, sa kojom je u odličnim prijateljskim odnosa zbog njihovih ćerkica. 

Foto: Printscre/drustvene mreze

Nikola Rađen i Ana Kokić

 

- Uvek smo vodili računa o poslovima. Nismo privatizovali poslove radi odnosa. Nismo bili sebični nikad, ni Ana, ni ja. To se i vidi. Nismo hteli nikad "Ja ću ovo, ti ćeš ono". Nije bilo toga. Prevashodno je  bilo to da smo više vijali neke stvari koje su loše kasnije uticale u nekom procesu na nas dvoje, nego što smo uspeli da se ostvarimo u nekim ciljevima i potrošili vreme, lično ja, na neke ljude koji to nisu zaslužili, a bili su tu okruženi - otkrio je sportista.

U medijima je sve izgledalo idilično, divan brak i porodičan odnos, ali s druge strane realnost je bila drugačija.

Foto: ST/Nikola Mutić

Nikola Rađen i Milica Ristić

 

- Ne polivam pepelom, samo govorim kako je bilo. Ovo je iz pozitivne prizme mog gledanja, šta je bilo manje prijatno od onoga što je bilo mnogo lepše i što je bilo više stvari koje su bile prijatne. Anin i moj odnos je trajao 12, 13 godina, dve ćerke, zajednički prelepi momenti, medalje koje sam osvajao i one bile prisutne na tribinama i tako dalje. To nema cenu, to je jako lepa stvar. A ovo je neka suština koje se dešava u većini partnerskih odnosa, odnosno muža i žene - rekao je Nikola i odgovorio na pitanje da li se kaje zbog nečega i koliko mu je krah braka teško pao.

- Da li je neko mogao nešto bolje da uradi ili nije, kada je već do toga došlo, onda je već kasno. Svakako su smrt oca i razvod dve najteže stvari u mom životu. Ne mogu da ih se ne sećam, sećam ih se nažalost, jer sam i ja čovek od krvi i mesa - rekao je Rađen za Una TV.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading