TAKMIČARKA RIJALITIJA ISPRIČALA JEZIVU PRIČU O SILOVANJU: Tri puta ABORTIRALA, a onda je završila kao PROSTITUTKA na ulici!

Autor:

Zabava

23.12.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata manekenka prošla stravičan život, a danas je posvećena veri i potpuno zdravijim navikama.

TAKMIČARKA RIJALITIJA ISPRIČALA JEZIVU PRIČU O SILOVANJU: Tri puta ABORTIRALA, a onda je završila kao PROSTITUTKA na ulici!

Foto: Youtube.com printscreen

Bivša manekenka iz Hrvatske i bivša rijaliti zvezda, Simona Mijoković, danas vodi potpuno drugačiji život u miru i tišini, posvećujući se svojoj veri. Međutim, put do ove transformacije bio je trnovit, obeležen teškim izazovima i bolnim iskustvima.

Simona je svoju prošlost obeležila borbom sa drogom i prostitucijom, otkrivajući javnosti da je čak bila u vezi sa dilerom, koji joj je ostavio dubok trag u životu. Ona je otvoreno priznala da je prošla kroz tri abortusa u samo godinu dana, što je ostavilo neizbrisiv trag na njoj.

Saznala je da je njen partner bio oženjen i da već ima decu, a od nje je tražio da prekine trudnoću. Unatoč svojoj volji, bila je primorana da to učini.

Foto: Youtube.com printscreen

Simona Mijoković

 

- Imala sam u godinu dana tri abortusa i to je na meni ostavilo neizbrisiv trag - započela je, pa nastavila:

- Moje srce se njemu predalo, ostala sam trudna, a onda mi je otkrio da je oženjen. Dao mi je kovertu od dve hiljade kuna i poslao me na abortus. Ja to nisam htela da uradim, ali sam morala.

Danas, Simona Mijoković je potpuno transformirana žena, posvećena duhovnom životu. Često deli fotografije iz manastira i šalje inspirativne duhovne poruke putem društvenih mreža. Ona je pronašla mir u veri i ističe kako je njeno iskustvo sa Hristom promenilo tok njenog života.
 

Foto: Youtube.com printscreen

Simona Mijoković intervju

 

Simona je danas udata za Stanislava Mijokovića, a njihova ljubav je krunisana sa četvoro dece. Ova porodična idila predstavlja veliki kontrast u odnosu na turbulentnu prošlost koju je Simona ostavila iza sebe. Njen život sada je ispunjen ljubavlju i duhovnim zadovoljstvima.

Simona Mijoković je primer kako čovek može da se izdigne iz najdublje tame i pronađe svetlo u veri i porodici. Njena priča je inspiracija za sve one koji se bore sa životnim izazovima, pokazujući da postoji nada i novi početak čak i nakon najtežih trenutaka.

- Više puta sam svedočila o tome kako je izgledao moj život pre Hrista. Bila sam u bludu, drogi, prostitucija me zahvatila, od bulimije sam bolovala 14 godina. Moje telo i duh su bili zarobljeni. Bogu hvala što je ušao u taj ponor pakla, potražio svoju izgubljenu ovčicu i odveo me u stado - napisala je jednom prilikom na njenom Instagram nalogu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading