LJUBAVNICU NIKOLE RAĐENA SU SVI ZABORAVILI, A SVI MUŠKARCI SU OTKIDALI NA NJU: Danas je u BRAKU sa biznismenom i OVAKO izgleda!

Autor:

Zabava

14.12.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Rađen je pevačicu Anu Kokić svojevremeno varao sa ovom vatrenom devojkom!

LJUBAVNICU NIKOLE RAĐENA SU SVI ZABORAVILI, A SVI MUŠKARCI SU OTKIDALI NA NJU: Danas je u BRAKU sa biznismenom i OVAKO izgleda!

Foto: Printscre/drustvene mreze

Jedna od najzvučnijih preljuba na estradi proteklih godina bila je ona između pevačice Ane Kokić i vaterpoliste Nikole Rađena. Njihov brak, koji je trajao punu deceniju i rezultirao dve ćerke, Ninom i Teom, delovao je kao savršen primer porodične sreće, sve dok nisu počele da kruže glasine o Nikolinoj aferi sa igračicom Gordanom Gogom Aleksić.

Foto: Privatna arhiva

Ana Kokić

 

Goga je javno iznela detalje njihovog odnosa, priznajući da su bili u vezi godinu dana, te da se zaljubila u Nikolu, ne mareći što je bio u braku. Ova izjava izazvala je veliku pažnju javnosti, a posebno je zaintrigirala njihovu zajedničku decu. Ana nikada nije komentarisala ove navode, ali je brak ipak završen sporazumno.

- Rađen i ja smo bili godinu dana u vezi. Šta da radim, bila sam tada klinka, primila sam se na njega. Ali morate priznati da on ful izgleda. Bolje da spavam sa dobrim frajerima nego sa starcima. Ja sam se zaljubila. Šta da radim. Top je u krevetu, nisam mogla da odolim - rekla je Goga 2016. godine tokom svog učešća u jednom rijaliti programu.

Foto: instagram.com/nikola_radjen

Ana Kokić i Nikola Rađen

 

- Ja sam čula da je Ana saznala za nas. Ne mrzim ženu, naprotiv, ali to što sam joj uradila je... Šta da se radi, to je život -  dodala je plesačica kasnije za domaće medije, prenosi Story. 

Nikola je nakon razvoda pohvalio Anu kao divnu majku i borca, ističući da su se razveli sporazumno jer nisu išli u istom pravcu. Nakon razvoda, Nikola se ponovo oženio pevačicom Milicom Ristić, sa kojom je dobio sina Alekseja.

Foto: printscreen/TVPink

Goga Aleksić

 

- Mi smo se sporazumno razveli, shvatili smo da ne idemo u istom pravcu i sporazumo se razveli. Ana je divna majka i veliki borac - rekao je Nikola svojevremeno.

Goga se nakon haosa u rijalitiju preselila u Italiju, a onda je sve iznenadila vest da se udala. Njena svadba bila je organizovana na plaži u Napulju, a venčanju je prisustvovalo 50 ljudi iz Srbije.

- Goga i Luiđi su se zaljubili na prvi pogled, odmah su znali da je to ljubav ze ceo život. Maštali su o venčanju na plaži, pa su tako izabrali jednu od najskupljih vila u Napulju. Pozivnice za venčanje su dobili i Gogini prijatelji iz Srbije. Čak njih 50 je stiglo u Italiju kako bi bili uz nju na najvažniji dan u životu - rekao je izvor "Informera" tada.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading