VRELA NATA POKAZALA GOLO TELO: Izašla na nastup u PROVIDNOJ kreaciji, svima ispale oči (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

14.12.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je moguće da ima ovakvo telo?

VRELA NATA POKAZALA GOLO TELO: Izašla na nastup u PROVIDNOJ kreaciji, svima ispale oči (FOTO)

Foto: RTV Pink

Nataša Bekvalac

Nedavni nastup muzičke zvezde Nataše Bekvalac u jednom zagrebačkom noćnom klubu definitivno je ostavio utisak na prisutne, posebno jer se pojavila u provokativnom izdanju.

Naime, njen provokativni izgled u skroz providnoj kreaciji, ispod koje su se nazirale minijaturne tange, izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama. Svi se slažu da je Nataša pokazala izuzetno samopouzdanje, te da je samo žena njenog kalibra sposobna da nosi ovako zavodljivo izdanje.

Ovaj nastup sigurno će dugo biti tema razgovora među fanovima Nataše Bekvalac, koji su bili prisutni u klubu, ali i onima koji su pratili događaj putem društvenih mreža. Natašini fanovi su bili oduševljeni njenom pojavom, a pozitvni komentari na račun njenog izgleda su preplavili internet.

"Au, kakva je ova Nataša riba, nema joj ravne", "Gori Nataša, ali doslovno", "Da li je moguće da je ovoliko zgodna, gledaj obline", "Svaka čast Nato, najjača si", samo su neki od komentara koji kruže po društvenim mrežama.

Podsećanja radi, iako je nedavno nastupala i na koncertu Aleksandre Prijović u Zagrebu, gde je bila daleko skromnije obučena, Nataša je ovog puta odlučila da pokaže svoju smeliju stranu.

Republika

Foto: Republika.rs

Nataša Bekvalac i Aleksandra Prijović

- Dame i gospodo, moja divlja Nataša Bekvalac! Ja moram da kažem nešto… ovo je jedna od najiskrenijih osoba osoba na estradi i da je jedna od retkih koja mi iskreno želi dobro! znam koliki tvoju podršku imam, hvala ti zauvek na tome - rekla je Aleksandra.

- Od mene ćeš to uvek imati, volim te - odgovorila je Nataša i zapevala pesmu "Original".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading