NAŠ PEVAČ SE ZAPALIO NA NASTUPU: Glava mu GORELA, jezive scene (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

14.12.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plamen mu zahvatio kosu, glava počela da se dimi!

NAŠ PEVAČ SE ZAPALIO NA NASTUPU: Glava mu GORELA, jezive scene (FOTO)

Foto: printscreen/TV Prva

Pevač Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ od Vranje, doživeo je nezgodu tokom jednog nastupa koja je mogla ozbiljno da ga košta. Naime, dok je bio na bini okružen pirotehničkim sredstvima i vatrometom, plamen je zahvatio njegovu dugu kosu, što je izazvalo dimljenje. Srećom, brza reakcija osoblja omogućila je da se situacija brzo reši, a sam pevač je ostao miran i nastavio je da peva, ne prekidajući nastup ni na trenutak.

Princ je na svom "storiju" na društvenoj mreži Instagram podelio snimak sa nastupa i na šaljiv način prokomentarisao nemilu situaciju koja je mogla da ga košta života.

- Prošle noći sam bio u vatri, ali doslovno - našalio se pevač na svoj račun u svojoj objavi koja je, malo je reći, zabezeknula njegove pratioce.

Republika

Foto: instagram.com/princ_od_vranje

Princ od Vranje instagram

Podsećanja radi, Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ od Vranje, upečatljiv je po svojoj dugoj kosi, koja je odmah postala njegov zaštitni znak. Pevač je postao popularan javnosti i devojkama, a posebno je skrenuo pažnju na sebe kada se takmičio na "Pesmi za Evroviziju" i sa svojom pesmom bio jedan od favorita, međutim, tada se našao u centru skandala.

Naime, u javnosti je isplivao snimak na kojem, narodski rečeno, pljuje po drugim učesniima na izboru za "Pesmu Evrovizije", istakavši za većinu naših predstavnika i njihove numere da su "đubre".

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Princ od Vranje PZE

- S obzirom na to da nam je većina pesama bilo đubre, stvarno mislim da je najbolja stvar ona koja je ujedno i pobedila, a to je "Molitva" od Marije Šerifović - rekao je on svojevremeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading