OVO JE ISTINA O ODNOSU ANASTASIJE I GUDELJA: Ceca otkrila zašto ZET nije došao na Nikoljdan! (VIDEO)

Autor:

Zabava

19.12.2023

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović otkrila istinu o odnosu Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja.

OVO JE ISTINA O ODNOSU ANASTASIJE I GUDELJA: Ceca otkrila zašto ZET nije došao na Nikoljdan! (VIDEO)

Foto: ST/V. LUKIĆ

Nikoljdan u domu Cece Ražnatović uvek se proslavlja na najlepši mogući način, kada se svi članovi porodice okupe za slavskom trpezom, a brojne poznate zvanice u večernjim časovima pristižu u vilu u Ljutice Bogdana.

Ražnatovićka je ovim povodom stala pred našim kamerama i ispričala zbog čega njena ćerka Anastasija Ražnatović nije stigla sa svojim izabranikom Nemanjom Gudeljom. Ceca ističe da je jedini razlog taj što je Nemanja zauzet zbog utakmice, koju večeras igra, pa ne krije da joj je izuzetno krivo, ali da se nada da će sledeće godine moći da prisustvuje njihovoj slavi. 

Foto: ST/V. LUKIĆ

Ceca Ražnatović

 

- Prošle godine Krstan nije bio na slavi, a Ilija će i sledeće godine. Anastasija je tu, stigla je. Presrećna sam, stvarno, žao mi je što Nemanja nije mogao, i njemu je jako žao, ima utakmicu, možda sledeće godine bude u prilici, pa ćemo videti - rekla je Ceca, pa nastavila:

-Anastasija i Nemanja fale, ali dobro, sve to ide u prilog njihovoj sreći. Ona kaže da joj nedostaje mama najviše, pa svi ostali, ali nije daleko Španija, mogu i ja da odem tamo.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Ceca Ražnatović

 

 

Ceca je potom istakla kakva je atmosfera u porodičnom domu tokom decembra meseca:

- Nama krene u decembru, prvo sestrin rođendan, pa Veljkov rođendan, pa slava, pa novogodišnji i božićni praznici, stvarno nam bude lepo. Ja ne mogu da odmorim ni dušu, ni mozak, radim čitavog decembra, do prvog januara sam baš u tempu. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading