DIVAN DOČEK ZA BIVŠEG KOŠARKAŠA: Kampacu na poklon ikona Svetog Nikole!

Autor: M. M.

Sport

19.12.2023

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovacije za Argentinca!

DIVAN DOČEK ZA BIVŠEG KOŠARKAŠA: Kampacu na poklon ikona Svetog Nikole!

Foto: Starsport

Košarkaši Real Madrida savladali su Crvenu zvezdu Meridianbet u 15. kolu Evrolige, a utakmicu u Areni obeležio je i povratak Fakunda Kampaca u Beograd.

Argentinski plejmejker je instant osvojio srca crveno-belih navijača, a očigledno ga nisu zaboravili ni klupski funkcioneri iako je samo pola godine proveo na Malom Kalemegdanu.

Aktuelni organizator igre "kraljevskog kluba" imao je sjajan doček na gostovanju bivšem klubu. Ovo 15.000 navijača u najvećem košarkaškom zdanju na Balkanu pozdravilo ga je ovacijama uoči utakmice, a od uprave je dobio prigodne poklone.

Osim fotografije u opremi Zvezde Meridianbet, Fakundo Kampaco je na poklon dobio i ikonu Svetog Nikole. Danas, podesetimo, Srbi obeležavaju jednu od najvećih slava - Svetog Nikolu, što je bio povod za tako nešto.

Argentinac je sa zadovoljstvom prihvatio poklon koji mu je uručio predsednik Upravnog odbora KK Crvena zvezda Meridianbet Željko Drčelić.

Košarkaši Crvene zvezde nisu uspeli da savladaju aktuelnog šampiona Evrope iako su imali sjajnu podršku s tribina beogradske Štark arene. Okršaj 15. kola Evrolige završen je rezultatom - 72:58 za goste. "Kraljevići" su nakon dobrog Zvezdinog starta utakmice zaigrali znatno bolje u drugoj i trećoj četvrtini i prelomili utakmicu u svoju korist. Završnicu meča obeležila je nešto slabija igra na obe strane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading