GLASALA I JOVANA JEREMIĆ! Zaljubljena voditeljka stigla na biračko mesto, svi gledali u DAMSKI ŠEŠIR I BUNDU OD NERCA! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

17.12.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna voditeljka Jovana Jeremić obavila građansku dužnost, svi gledali u njen stajling!

GLASALA I JOVANA JEREMIĆ! Zaljubljena voditeljka stigla na biračko mesto, svi gledali u DAMSKI ŠEŠIR I BUNDU OD NERCA! (GALERIJA)

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Danas se u Srbiji održavaju izbori za poslanike Skupštine Srbije i Skupštine Vojvodine, kao i lokalni izbori u 65 opština i gradova. Ovo su 14. parlamentarni izbori od uvođenja višestranačja u Srbiji, a na 8.273 biračkih mesta svoje pravo može da iskoristi 6.500.666 upisanih birača. Biračka mesta biće otvorena od 7.00 do 20.00 časova.

Svoje biračko mesto posetila je i popularna voditeljka Jovana Jeremić, koja je na izborima glasala nešto posle 14 časova. Jovana se pojavila na glasanju, gde je privukla veliku pažnju svojim stajlingom. Voditeljka je na sebi imala bundu i crni šešir, koji je odabrala posebno za ovu priliku.

Inače, voditeljka se u svojoj emisiji nedavno obratila pevačici Mariji Šerifović, kojoj je čestitala na dobijanju sina uz pomoć surogat majke.

- Mnogo mi je drago što je ostvarila svoj cilj, zato što je bila dovoljno hrabra da u Srbiji bude svoja. Želim joj svu sreću ovog sveta. Ima svu moju podršku i zato što je izašla u javnost i rekla: "Ja sam drugačija, ali to sam ja, ne mogu da lažem ni sebe, a onda ni vas" - rekla je Jovana.

- Poštujem čestite i iskrene ljude, zato što je toga malo na javnoj sceni. Svaka joj čast na tome, žena šmeker u svakom smislu, i od srca ti čestitam na sinu, neka je živ i zdrav - dodala je Jeremićeva.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock, Pink/Printscreen

Jovana Jeremić i Marija Šerifović

Jeremićeva je prokomentarisala i da su Marija i ona obe Škorpije u horoskopu, kao i da ih, između ostalog, krasi i izuzetan fokus u svemu što rade, što je, kako je rekla, jedna od glavnih karakteristika ovog znaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading