SRPSKI STRATEG KVARI POSAO VEČITIMA? Na pomolu BOMBA u Evroligi!

Autor:

Sport

17.12.2023

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprema se "bomba" u Evroligi.

SRPSKI STRATEG KVARI POSAO VEČITIMA? Na pomolu BOMBA u Evroligi!

Foto: Starsport

Dušan Alimpijević

Već neko vreme se priča o Dubaiju i Londonu, eventualno Parizu, kao novim projektima u svetu košarke i potencijalnim učesnicima Evrolige. Ipak, čini se da im jedan klub kvari planove.

U pitanju je turski Bešiktaš koji sa klupe predvodi srpski stručnjak Dušan Alimpijević.

Naime, plan predsednika Bešiktaša Hasana Arata je da se fuzijom sa Bahčešehirom napravi jedan veći klub koji će biti u mogućnosti da finansijski i igrački parira svim Evroligašima.

On tvrdi da će uskoro obaviti razgovore sa čelnicima Bahčešehira.

Republika

Foto: printskrin/vikipedia

Bahčešehir

- U januaru ćemo razgovarati sa bivšim predsednikom Bahčešehira Husejinom Jucelom u vezi specijalne pozivnice za Evroligu. Nadam se da će doći do spajanja između naša dva kluba. To je veliki projekat i početak nove ere - poručio je Arat.

Jasno je po njegovim rečima da je plan da se u novi klub ulože velika finansijska sredstva i da se napravi tim koji bio takmičarski relevantan u Evroligi.

Bešiktaš želi u Evroligu, pored Dubaija i timova iz Londona i Pariza kao potencijalnih novih tržišta, ali videćemo kako će se situacija odvijati.

Ovo može biti od posebnih važnosti za naše timove Crvenu zvezdu i Partizan, s obzirom na to da može direktno uticati na njihovo učešće u najkvalitetnijem klupskom košarkaškom takmičenju. Ranije danas je trener crveno-belih Janis Sferopulos pričao o tome kako bi oba tima morala da imaju mesto u Evroligi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading