ALIMPIJEVIĆ BESAN KO RIS: Uneo se igraču U FACU tokom tajm-auta! Svi ćute KO BUBICE! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.11.2023

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači kažu opravdano.

ALIMPIJEVIĆ BESAN KO RIS: Uneo se igraču U FACU tokom tajm-auta! Svi ćute KO BUBICE! (VIDEO)

Foto: Starsport

Dušan Alimpijević

Bešiktaš je sinoć gostovao u Parizu i izgubio, ali pažnju mnogih ljubitelja košarke izazvao je trener gostiju. Utakmica je bila obeležena neobičnom situacijom kada je trener Bešiktaša Dušan Alimpijević bio je veoma besan na svoje igrače.

Kako je utakmica odmicala, a rezultat postajao sve nepovoljniji za Bešiktaš, Alimpijević je sve više gestikulirao i negodovao. Pravi izliv besa usledio je pred kraj druge četvrtine. Njegov tim nije pravio faulove i primao je lake koševe, što je navelo Alimpijevića da burno reaguje.

Nezadovoljan postavljanjem svojih košarkaša, prvo je zgrabio stolicu i dobro je uzdrmao, ali je nije bacio. Nakon toga je počeo da viče na svoje igrače koji su ćutali kao bubice. Čulo se i nekoliko psovki, zbog čega se kasnije i komentator prenosa morao izviniti gledaocima.

 

Navijači su bili iznenađeni ovakvim ponašanjem trenera, ali svi su bili saglasni u jednom - njegov bes bio je opravdan. Bešiktaš je i na prethodnim utakmicama imao slične nevolje, što je uticalo na konačan rezultat. Očigledno je da se ovaj problem nastavio i sinoć, što je razbesnelo Alimpijevića.

Ipak, trener Bešiktaša nije želeo da komentariše ovu situaciju nakon utakmice. Njegova ekipa je na kraju poražena od Pariza našeg trenera Petra Božića rezultatom 84:70, a Alimpijević je rekao da je fokus na naredne utakmice i rešavanje problema unutar tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading