SRBI PORAŽENI U EVROKUPU! Alimpijević PROKOCKAO pobedu! Božićevi Lajonsi pali posle DRAME i produžetka!

Autor:

Sport

25.10.2023

00:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Bešiktaša poraženi su na gostovanju litvanskim Vulvsima rezultatom 88:90.

SRBI PORAŽENI U EVROKUPU! Alimpijević PROKOCKAO pobedu! Božićevi Lajonsi pali posle DRAME i produžetka!

Foto: Starsport

Dušan Alimpijević

Turski tim, koji sa klupe predvodi bivši trener Zvezde Meridianbet Dušan Alimpijević, posle tri pobede u Evrokupu upisao je prvi neuspeh u drugom po jačini Evroliginom takmičenju.

Naime, na 45 sekundi pre poslednjeg zvuka sirene, Bešiktaš je imao sedam poena prednosti (80:87), da bi preko Zukauskasa i Turmana, Litvanci stigli do epskog preokreta, ujedno, i prve pobede u novom ciklusu.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je upravo pomenuti Trešon Turman s 31 poenom, dok su dvocifreni bili još Kristupas Žemaitis sa 17 i Rašid Sulaimon koji je dao četiri koša manje.

Kod Bešiktaša je Met Mičel bio najbolji s 21 poenom, jedan manje je dodao Džona Metjuz, dok su Anhel Delgado sa 18 i Derik Nidam sa 10 koševa imali dvocifren učinak.

 

 

Još jedan srpski trener večeras je doživeo prvi poraz u Evrokupu. Petar Božić je sa London Lajonsima kod kuće izgubio od Pariza posle produžetaka - 102:106.

Najefikasniji kod Londona bio je Met Morgan sa 26 poena, Sem Deker je dodao 19, dok su dvocifreni bili još Gabrijel Olaseni sa 15, Tajrik Filip sa 11, te Konor Morgan sa deset poena.

Foto: Starsport

Petar Božić

Kod Pariza je glavnu reč vodio Ti Džej Šorts sa 24 poena, četirii manje dodao je Nadir Hifi, dok su bitan učinak imali i Kolin Malkom sa 16 poena, Mikael Jantunen i Tajson Vord sa po 12, odnosno Banđa Si sa 11 poena.

Hapoel Tel Aviv je deklasirao na gostovanju Hamburg - 111:72, dok je Venecija prilično ubedljivo slavila protiv Huventuda iz Badalone rezultatom 79:64.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading