"DŽILE" SE VRAĆA KUĆI! Izraelci ipak igraju u Beogradu! Veliki PREOKRET!

Autor:

Sport

23.10.2023

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Hapoela iz Jerusalima, koje sa klupe vodi srpski trener Aleksandar Džikić, igraće mečeve FIBA lige šampiona u beogradskoj “Hali Pionir”, prenose izraelski mediji.

"DŽILE" SE VRAĆA KUĆI! Izraelci ipak igraju u Beogradu! Veliki PREOKRET!

Foto: Starsport

Prema pisanju tamošnjih medija, u srpskoj prestonici trebalo bi da nastupe i preostala dva predstavmika Izraela u evropskim takmičenjima, Makabi iz Tel Aviva koji se takmiči u Evroligi i njihov gradski rival Hapoel, koji nastupa u Evrokupu.

Organizacija međunarodnih mečeva u Izraelu trenutno nije moguća zbog vojnog sukoba koji besni u ovoj državi na Bliskom istoku.

Izraelski “Vala sport” piše da se košarkaši jerusalimskog Hapoela trenutno nalaze u Beogradu i da će njihov meč sa turskim Galatasarajem biti organizovan, kako trenutno stvari stoje, bez prisustva publike. Utakmica sa turskim timom odigraće se 11. novembra u najvećoj srpskoj dvorani.

Foto: Evroliga

 

Između ostalog, "Eurohups" prenosi da će se sutradan raspravljati o tome gde će "Ponos Izraela" igrati svoje mečeve.

Sastanak članova Evrolige održaće se u Istanbulu, a najbliži tome da ugosti Izraelce jeste upravo naš glavni grad. Osim srpske prestonice, u igri za domaćinstvo izraelskih klubova nalazili su se još Atina i Nikozija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading