ŠABANOVA UDOVICA SE SLOMILA POSLE GLASANJA: I dalje ne može da PREBOLI pokojnog supruga, otkrila šta Ilda sprema u njegovu ČAST! (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.12.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Šaulić obavila građansku dužnost, pa priznala koliko joj nedostaje Šaban!

Nakon popularne pevačice Jelene Karleuše, na jedno glasačko mesto na Dedinju stigla je i Goca Šaulić, udovica pokojnog pevača Šabana Šaulića. Goca je stigla nasmejana na glasanje i rado ispozirala za predstavnike sedme sile.

 

 

Potom je ušla na glasačko mesto i vrlo brzo obavila svoju građansku dužnost, a zatim dala intervju za Republiku, gde se slomila zbog pokojnog supruga.

- Imam neke privatne obaveze, da se pojavim na rođendanu kod prijatelja, posle kod kuće. Praznici su za mene teški otkad Šabana nema. To je normalno. I praznici, slava, svi dani koje smo provodili zajedno, putovali... Ovih par godina su takve kakve jesu. Ove godine Ilda peva u jednom hotelu, pa ću izaći na Novu godinu - rekla je Goca, pa nastavila:

- Ilda je danas otišla u studio i kreće da radi na Šabanovim pesmama, aranžmanima. Ono što je Šaban otpevao nikad niko neće, ali ovo je njen glas, drugi aranžman. Bilo je suza u studiju - ispričala je ona za Republiku.

Podsetimo, danas se u Srbiji održavaju izbori za poslanike Skupštine Srbije i Skupštine Vojvodine, kao i lokalni izbori u 65 opština i gradova. Ovo su 14. parlamentarni izbori od uvođenja višestranačja u Srbiji, a na 8.273 biračkih mesta svoje pravo može da iskoristi 6.500.666 upisanih birača. Biračka mesta biće otvorena od 7.00 do 20.00 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading