ESTRADA SE SJATILA NA BIRAČKA MESTA: Goca Lazarević obavila građansku dužnost! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.12.2023

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve više poznatih ličnosti na biračkim mestima!

ESTRADA SE SJATILA NA BIRAČKA MESTA: Goca Lazarević obavila građansku dužnost! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Goca Lazarević

Danas se u Srbiji održavaju izbori za poslanike Skupštine Srbije i Skupštine Vojvodine, kao i lokalni izbori u 65 opština i gradova. Ovo su 14. parlamentarni izbori od uvođenja višestranačja u Srbiji, a na 8.273 biračkih mesta svoje pravo može da iskoristi 6.500.666 upisanih birača. Biračka mesta biće otvorena od 7.00 do 20.00 časova.

Na jednom od biračkih mesta zatekli smo i popularnu folkerku Gordanu Gocu Lazarević. Goca je došla vidno raspoložena na glasanje, a na sebi je, u skladu sa vremenom i temperaturom, imala i bundu.

Republika

Foto: Republika.rs

Goca Lazarević

Pre Goce smo na jednom biračkom mestu zatekli i pevačicu Jelenu Karleušu. Pevačica je imala crni komplet, crnu torbu i veliki crni šešir, a pre nego što je ušla u prostoriju da obavi svoju građansku dužnost, dala je kratku izavju za okupljene medije.

Pevačica je nedavno imala životnu ispovest, gde je govorila o svom privatnom životu, problemima u braku sa Duškom Tošićem i ostalim temama koje su interesovale javnost, a sada je otkrila kako se oseća i da li je zadovoljna.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jelena Karleuša

- Ne mogu da kažem da sam zadovoljna, ja sam uvek iskrena, kažem šta mislim. Nekad se to ljudima dopadne, nekad ih naljuti. Ali to sam uvek ja... Ja ne mogu da pobegnem od sebe. Možda me samo ranije to nisu pitali... Ali možda je to trebalo da se zna. Da znaju Balkan i Srbija! Bilo je dosta predrasuda i nepravde - istakla je Karleuša, pa priznala koje pitanje joj je bilo najteže:

- Svako pitanje je bilo podjednako teško, jer je bilo o mom životu. Moj život nije bio miran. Možda je najteže bilo pitanje "da li sam srećna?" - ispričala je Karleuša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading