Ludoperovanje: Pričaćemo svima da zabranu Selma ima!

Autor: Ludopero

Zabava

28.11.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova kolumna "Ludoperovanje" je prede vama!

Snimak pevačice Selme Bajrami na kojem peva albansku numeru "Valle Kosovare", i to na albanskom jeziku, sa sve pokazivanjem dvoglavog orla, izazvala je veliku buru na društvenim mrežama.


Iako je Selma pokušala da se opere pravdajući se da je poreklom s Kosova, da na nastupu gostima ispunjava želje i da bi, kad bi joj neko u Beogradu tražio da otpeva "Odakle si sele", vrlo rado otpevala, ipak na društvenoj mreži X (bivšem Tviteru) ovaj nastup joj se ne prašta.


Kad malo bolje sagledam stvari, svi oni gladni novca, uspeha i želje da
dospeju u medije često ne razmišljaju o postupcima. Na ovu temu oglasio se i Ivica Dačić, prvi potpredsednik Vlade Srbije, koji je rekao da i te kako ima osnova za Selminu zabranu za ulazak u Srbiju. Ovoj bosanskoj pevačici, koja se na početku karijere provokativno slikala za tabloide, nedavno je bilo neumesno da čuje odgovor na pitanje s koliko žena je bio srpski folker Era Ojdanić u emisiji "Amidži šou".


No, da se vratimo na temu s kojom smo započeli. Pevačica i dalje tvrdi da ništa loše nije uradila. A od srpskog novca se i najela i napila. Pa će tako od sada Srbiju samo gledati na internetu, kao i njena koleginica Jadranka Barjaktarević.
Ipak im je bilo draže da pokušaju da ponize Srbiju, koja ih je stvorila, za nekoliko stotina evra.

Kakav vi stav imate na ovu temu, pišite mi u komentarima!
 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Patriot

28.11.2023 21:17

Naravno, i ovom smeću treba zabraniti doživotno ulaz u Srbiju.... Ali i svima drugima koji godinama pljuju po tanjiru iz koga ližu, u Srbiji: Merlinu, Hadžihafizbegoviću, H. Paldum, i još mnogi drugi.... Sve smrad do smrada.

Jova

28.11.2023 21:53

Naravno zabraniti trajno kao i ostalima koji pljuju našu zemlju a koji obožavaju naše pare.