KOLEGE BESNE NA SELMU BAJRAMI, ZBOG POKAZIVANJA DVOGLAVOG ORLA I PROVOCIRANJA SRBA: Pevači se udružili, hitno zahtevaju ovo!

Autor:

Zabava

26.11.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolege su najstrašnije osudile sraman potez Selme Bajrami na nastupu.

KOLEGE BESNE NA SELMU BAJRAMI, ZBOG POKAZIVANJA DVOGLAVOG ORLA I PROVOCIRANJA SRBA: Pevači se udružili, hitno zahtevaju ovo!

Foto: TV Pink/printscreen, selmabajrami/tiktok

Pevačica Selma Bajrami napravila je veliki peh u karijeri. Naime, ona je nedavno, na njenom nastupu pokazala dvoglavog orla, a snimak je postao viralan na društvenoj mreži X.

Selma je tokom svirke počela da igra i zabavlja prisutne, pevajući albanske pesme, što je izazvalo bunt na društvenim mrežama. Naime, ovo su mnogi shvatili kao provokaciju Srba, budući da se Selma u našoj zemlji proslavila, zarađivala srpski novac, a nebrojano mnogo puta gostovala po emisijama, gde je promovisala svoje pesme, nastupe i koncerte. 

Ovaj njen potez su svi najstrašnije osudili, pa su mnogi zahtevali da joj se zabrani ulazak u Srbiju, a povodom ovog skandala oglasile su se i brojne kolege, odnosno estradnjaci. 

Republika

Foto: Selma Bajrami/tiktok, Shutterstock

 

 

- U emisiji rekordne gledanosti je napravljen skandal. Selma se mrtva hladna osvrnula na broj žena sa kojim je bio Era Ojdanić. Ona je želela da kaže da njoj tu nije mesto, zaboravljajući na to da smo svi upućeni u njene afere, počevši od one sa oženjenim Halidom Muslimovićevem. Ona je takav dupljak, onaj pravi kulovski dupljak, sa sve prostačkom mimikom. Era nije znao da joj odgovori, dok je Ognjen bio u službi domaćina, ali je trebalo da joj se otvore vrata i da napusti emisiju - priča Vendi. 

- Šta je to u našem narodu. Ona je pevala svojima, a ono što je ključno je pitanje kakva će biti naša reakcija na to. Ali, od toga mi je važnije da napomenem ove silne pevačice koje kažu za sebe da su velike Srpkinje, pevaju "Kosovo je Srbija", a završavaju u postelji Albanca Ćazima Osmanija. One su gore od ove Selme, one inficiraju narod i lažu, i dok to ne očistimo ne možemo da upiremo prstom u tuđa domaćinstva. Selma je pevala svojima, a mi smo ti koji prvo treba da očistimo naše dvorište, a onda da reagujemo na ovakve provokacije - zaključuje Vendi za Informer.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, youtube.com/AmiG Show

 

Kako je Eru Ojdanića isprozivala u emisiji, za medije se oglasio i on:

- Znate šta, Selma jeste sjajna pevačica i dobro izgleda, ruku na srce, ali što se tiče dvoglavog orla... Znate, ne postoji nijedan kolega za vreme stare Jugoslavije koji nije napravio ime u Beogradu i Srbiji. I mi Srbi, ali i kolege muslimani iz Sarajeva i Bosne i Hercegovine. Mi smo takav narod koji prašta sve! Selma zna da je uvek bila dobro ugošćena u Srbiji... - kaže Era za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Jovan

26.11.2023 11:08

Samo vi "velike patriote" idite na koncerte dina merlina, selme bajrami, idete na more u albaniju i hrvatsku, ljudi bez karaktera kao i era što se sad pokazao sa tom izjavom.... Pih