SELMA BAJRAMI PONOVO RAZBESNELA JAVNOST: Pokazala novi SIMBOL, ukopala se još više (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

28.11.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne prestaje da niže skandale nakon promovisanje Velike Albanije!

SELMA BAJRAMI PONOVO RAZBESNELA JAVNOST: Pokazala novi SIMBOL, ukopala se još više (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pixabay.com

Pevačica Selma Bajrami nedavno je izazvala gnev našeg naroda na jednom skorašnjem nastupu zbog pokazivanja dvoglavog orla koji predstavlja simbol Velike Albanije, a po svemu sudeći, ona planira da se zaustavi da provokacijama.

Naime, Selma je na društvenoj mreži Instagram objavila, i to na dva mesta, u storiju i na "zidu" profila, svoju fotografiju sa podignuta dva prsta. Inače, ovaj znak simboluzuju dva značenja pri čemu je originalno značenje dobilo tokom trajanja Drugog svetskog rata, kada je belgijski političar Viktor de Lavaleje, tokom radijske emisije na BBC, predložio slušaocima u okupiranoj Evropi da koriste pomenuti znak kao simbol otpora nad Nemcima.

Republika

Foto: instagram/selmabajrami.star

Selma Bajrami instagram

U mnogim zemljama, simbol je prihvaćen kao sredstvo "tihog otpora" nad snažnijim neprijateljem. Na taj način, popularni političar je želeo da ujedini obeshrabrnjeni narod i podstakne ga da pruža otpor. Kasnije, tokom šezdesetih godina, kada je postao prihvaćen u Evropi, znak "V" je postao simbol za "mir". Danas, mnogi ga koriste da simbolizuju pobedu i trijumf, po ugledu na englesku reč za pobedu - V(ictory).

Inače, pevačica se uključila putem "lajva" na svom Instagram profilu gde je govorila o temi koja poslednjih dana trese estradu.

- Nisam dobila zabranu, nikada je neću dobiti. Znam da bi neki voleli, ali nadajte se uzalud. Onda bi zabranu trebalo dobiti svi ovi koji u Bosni i Hercegovini dižu tri prsta - rekla je ona, pa se osvrnula na gnev javnosti:

Nisu zabranili, to su samo pokušaji, bojkot. Selma se vraća u punom sjaju. Sve namontirano. Nemam se zbog čega izvinjavati, nisam ništa uradila - nakon čega su krenuli da se nižu komentari:

"Kako namontirano kad si pokazivala", "Dobićeš zabranu u Srbiji. Kako se osećaš povodom toga" - bili su samo neki od komentara, dok su joj neki pružali i podršku.Podsetimo, povodom skandala koji je napravila pevačica Selma Bajrami kada je tokom jednog nastupa pokazivala simbol "velike Albanije", oglasile su se mnoge poznate ličnosti iz Srbije i osudile njen potez.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading