"SELMA JE ZABILA NOŽ U LEĐA SRBIMA DVOGLAVIM ORLOM" Dea Đurđević žestoko OSUDILA pevačicu zbog SKANDALA, voditeljka bez dlake na jeziku!

Autor:

Zabava

27.11.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dea Đurđević progovorila o pevačici Selmi Bajrami!

"SELMA JE ZABILA NOŽ U LEĐA SRBIMA DVOGLAVIM ORLOM" Dea Đurđević žestoko OSUDILA pevačicu zbog SKANDALA, voditeljka bez dlake na jeziku!

Foto: PRINTSCREEN AMIDŽI ŠOU, ATA Images

Potez pevačica Selme Bajrami koja je na nastupu pokazivala dvoglavog orla pevajući šiptarske pesme, iako je u Srbiji izgradila karijeru i gostovala na najgledanijim televizijama, iznervirao je mnoge javne ličnosi, pa i Deu Đurđević. Voditeljka je najoštrije osudila Selmin potez.

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Dea Đurđević

 

Dea je za Informer izjavila da je očekivala sasvim suprotnu reakciju od Selme, nakon što je napravila veoma ružan gest prema srpskoj publici:

- Videla sam snimak i očekivala sam izvinjenje publici u Srbiji, a umesto toga sam pročitala objašnjenje i optužbe da neki “mozgić” želi da joj “ugrozi odnos sa publikom u Srbiji”. To je već uradila sama svojim činjenjem - kazala je Dea koja je objasnila u čemu je srž problema i gde je zapravo publika u Srbiji omalovažena: 

- Razumem da pevač peva sve i svima, ali koreografija koju je ona izvela pokazujući onaj simbol je nož u srce i ponižavajuće prema zemlji i publici koja joj je izgradila karijeru i gde je bila rado slušana. Ako je važilo za Jadranku što ne bi važilo i za Selmu, ako me razumete - zaključila je voditeljka "Novog jutra" na Pink televiziji. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading