POPULARNOG VODITELJA U AVIONU DOJILA NEPOZNATA ŽENA: U alkoholisanom stanju napravili HAOS, u javnost isplivale URNEBESNE informacije!

Autor:

Zabava

22.11.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tiktoker Andrija Milivojević poznatiji kao Vajvaj otkrio hit situaciju u kojoj se našao njegov prijatelj i voditelj Džordži!

POPULARNOG VODITELJA U AVIONU DOJILA NEPOZNATA ŽENA: U alkoholisanom stanju napravili HAOS, u javnost isplivale URNEBESNE informacije!

Foto: Instagram.com

Džordži

Tiktoker i influenser Andrija Milivojević Vajvaj gostovao je u podkastu "Poster", gde je progovorio o urnebesnoj situaciji koju je njegov drug, voditelj Džordži doživeo tokom jednog leta u avionu. 

Naime, on je otkrio kako je voditeljka "IDJ Show" takmičenja u alkoholisanom stanju u avionu dojila devojka koja je sedela pored njega sa bebom.

- On je bio u avionu i sedeo je pored neke latinoamerikanke koja je imala dete. Ona ima dete, malo dete i on joj je pomogao oko stvari i rekla je da sedne pored njega zbog deteta. Počeli su da cirkaju u avionu, od pritiska se brže napiješ... Pocepali su flašu vina i ona doji dete, a Džordži sedi i gleda i kaže: "Kad bih ja nama naručio espreso, da li bi nam napravila makijato?", a ona je rekla: "Zašto ne pravo iz izvora?" i on je uzeo i sisao s*su u avionu - otkrio je Wai Wai. 

Republika

Foto: instagram

Wai Wai

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading