TRAGEDIJA: Glumca ubio policajac!

Autor:

Zabava

22.11.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica glumca traži odgovore nakon što je on ubijen na auto-putu u Los Anđelesu.

TRAGEDIJA: Glumca ubio policajac!

Foto: Pixabay

Sveća

Džesi Domingez je, prema rečima njegove porodice, bio nevin i neopravdano ubijen od strane kalifornijske patrole. Incident se dogodio u nedelju, kada je policija pozvana da odgovori na prijavu o muškarcu koji je lutao auto-putem 105 u okrugu Vots. Domingez je bio smešten u blizini puta i na snimku se vidi kako se bori sa policajcem na zemlji. Porodica glumca tvrdi da je on nosio elektrošoker u skloništu za beskućnike, kako bi se zaštitio.

Policija, s druge strane, tvrdi da je Domingez posegnuo za oružjem tokom okršaja, zbog čega je policajac bio primoran da puca. U saopštenju kalifornijske patrolne službe stoji da je policajac pucao u strahu za svoju bezbednost i da je pogodio pešaka. Ministarstvo pravde Kalifornije vodi istragu o ovom slučaju.

Domingezova porodica smatra da je njegovo ubistvo bilo neopravdano i da je reč o čistoj "policijskoj brutalnosti". Njegova sestra Mišel smatra da je odgovor policije bio preteran i da se ne zna kada je upotreba smrtonosne sile postala prva stvar koju policajci rade u ovakvim situacijama.

Porodica glumca traži odgovore od kalifornijske patrole i smatraju da je nevin čovek ubijen bez razloga. Ovaj slučaj je još jedan u nizu incidenata koji su izazvali pitanja o prekomernoj upotrebi sile od strane policije u Sjedinjenim Američkim Državama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading