INFLUENSERKU PREGAZILO KRDO KONJA! Uznemirujući snimak ledi krv u žilama (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

21.11.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeziv snimak strave i užasa!

INFLUENSERKU PREGAZILO KRDO KONJA! Uznemirujući snimak ledi krv u žilama (VIDEO)

Foto: instagram/printscreen

Na društvenoj mreži Instagram nedavno je ponovo osvanuo snimak turske influenserke iz 2022. godine, a na kom je jasno vidi kako, prilikom snimanja u Kapadokiji, krdo konja prelazi preko nje.

Naime, na snimku se vidi mlada brineta u crvenoj haljini koja se, bez obuće, šepuri pored konja u galopu. Međutim, u jednom trenutku konji je naletu gaze i ruše na zemlju. Osim što je ova influenserka bila u ozbiljnoj opasnosti, ekipa na internetu nije pokazala saosećajnost, već ju je prozvala da je svoj život dovela u opasnost samo zbog lajkova na društvenim mrežama.

Komentari na snimku su bili prilično oštri, a neki su čak isticali da su konji nezainteresovani za objave na društvenim mrežama i da je Turkinja bila previše umišljena da bi pokušala hodati kroz stampedo konja.

"Kako ti je ovo uopšte palo na pamet?", "Ovo je bilo glupo i opasno", "Konji ne mare za tvoje objave, devojko", "Zamislite da ste toliko umišljeni da verujete da možete hodati kroz stampedo konja i da će vam biti dobro", "Njen san o tome da je izgodni pastuv obori s nogu' konačno se ostvario", samo su neki od komentara. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading