PRAVO LICE SOFIJE MILOŠEVIĆ: Pozirala bez trunke šminke, komentari se nižu kao ludi! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.11.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka oduševila brojne pratioce prirodnim izgledom!

PRAVO LICE SOFIJE MILOŠEVIĆ: Pozirala bez trunke šminke, komentari se nižu kao ludi! (FOTO)

Foto: Dragan Klem

photo by Dragan Klem

Manekenka Sofija Milošević je poznata po svojoj lepoti i stilu, ali i kao supruga fudbalera Luke Jovića. Iako je uvek u centru pažnje, poslednjih meseci se posvetila porodičnom životu i svojoj karijeri kao modne dizajnerke. Međutim, to nije sprečilo da bude aktivna na društvenim mrežama, posebno na Instagramu.

Nedavno je Sofija oduševila svoje pratioce objavljivanjem fotografije na kojoj je potpuno nenašminkana. Na slici se vidi njeno negovano lice, bez trunke šminke, što je izazvalo pozitivne komentare i divljenje njenih fanova. Uprkos tome što je navikla da bude u centru pažnje i da izgleda besprekorno, Sofija je pokazala da je i u svojoj svakodnevnoj varijanti prelepa i prirodna.

Republika

Foto: Instagram.com

Sofija Milošević pozira bez šminke

Osim što se bavi modom, Sofija je poznata i po tome što često deli privatne trenutke sa svojim pratiocima na Instagramu. Takođe, ona je poznata po svojoj aktivnosti na ovoj društvenoj mreži, gde redovno objavljuje svoje modne kombinacije, putovanja, ali i trenutke sa porodicom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading