NAJVEĆA PREVARA LEJDI DI: Od nje ovo NIKO nije očekivao! (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.11.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi smatraju potez pokojne princeze Dajane genijalnim!

NAJVEĆA PREVARA LEJDI DI: Od nje ovo NIKO nije očekivao! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Princeza Dajana

Zbog šesta sezone serije "Kruna", koja se bavi životom britanske kraljevske porodice, ponovo je aktuelna priča o pokojnoj princezi Dajani. Na kraju prvog dela ove sezone prikazana je njena smrt, a kroz četiri epizode nove sezone prikazana je njena borba sa paparacima tokom odnosa sa Dodijem el Fajedom. Svaki njen korak bio je pomno praćen, a ona je na zanimljiv način pokušala da se izbori za svoju privatnost.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Princeza Dajana

Na jednom TikTok profilu osvanuo je snimak na kom se vidi kako ona izlazi iz automobila u sportskom stajlingu, spremna za teretanu. Kako su istakli, Dajana se dosetila da "prevari" paparace tako što je nosila isti autfit za teretanu nekoliko puta zaredom, kako ne bi mogli da prodaju slike.

- Da li ste znali ovo? Princeza Dajana je uvek oblačila istu odeću za teretanu tako da paparaci nisu mogli da prodaju njene fotografije, jer je kupac mislio da su iste kao prethodne - piše u opisu ove objave.

 

 

Princeza je u snimku obučena u bele biciklističke i tamnosivi duks, a na licu je imala tamne sunčane naočare. Kamuflirani stajling Lejdi Di je očigledno koristila kako bi prevarila paparace i kako bi im onemogućila profitiranje na njoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading