ODBAČENA OPTUŽBA ZA SILOVANJE: Poznati muzičar sklopio NAGODBU sa bivšom devojkom!

Autor:

Zabava

21.11.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pi Didi sklopio nagodbu sa Kesi, oglasio se njegov advokat!

ODBAČENA OPTUŽBA ZA SILOVANJE: Poznati muzičar sklopio NAGODBU sa bivšom devojkom!

Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pi Didi

Zvanično je objavljeno da je tužba protiv poznatog repera Pi Didija, koju je podnela njegova bivša devojka Kasandra Ventura poznatija kao Kasi, odbačena. Do nagodbe je došlo brzo, samo nekoliko dana nakon što je ona podnela tužbu prošlog četvrtka.

Prema rečima advokata Pi Didija, Ben Brafmena, odluka o nagodbi ne predstavlja priznanje njegovog klijenta, već je postignuta u cilju izbegavanja daljih pravnih postupaka. U isto vreme, reper je otvoreno poricao optužbe iz tužbe. Brafmen je takođe izjavio da je Pi Didi srećan što je postignuta zajednička nagodba i da želi sve najbolje bivšoj devojci. Vest o odbačenoj tužbi donosi poznati američki tabloid "TMZ".

Republika

Foto: John Palmer / imago stock&people / Profimedia

Kesi i Pi Didi

Podsetimo, pevačica Kasandra Ventura je u tužbi optužila repera i hip-hop mogula da ju je silovao i tukao, te da je prisiljavao na seks sa muškim prostitutkama dok ih je on sve to snimao. U sudskim dokumentima se navodi da je upoznala Pi Didija 2005. godine kada je imala samo 19 godina. Prema njenim tvrdnjama, on je počeo da je zlostavlja i kontroliše, a takođe ju je i fizički zlostavljao i drogirao.

Interesantno je da je u tužbi bila obuhvaćena i optužba za trgovinu ljudima, što je privuklo pažnju javnosti i medija. Advokat Pi Didija je negirao sve optužbe, dok je branilac Kasandre Venture rekao da su ona i reper razgovarali o ovom slučaju, a da joj je on ponudio novac da ćuti. Međutim, ona je odbila ovu ponudu.

Kasandra Ventura, poznatija kao Kasi, i Pi Didi bili su u vezi 10 godina, sve dok se nisu rastali 2018. godine. Ubrzo nakon toga, ona se udala za fitnes trenera Aleksa Fajna, sa kojim ima dve ćerke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading