TRAGEDIJA! Preminula žena koja je pala na koncertu slavnog pevača!

Autor:

Zabava

21.11.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija na koncertu Robija Vilijamsa u Sidneju, žena preminula nakon pada sa tribine!

TRAGEDIJA! Preminula žena koja je pala na koncertu slavnog pevača!

Foto: David Parry / PA Images / Profimedia

Prošlog četvrtka, na koncertu popularnog pevača Robija Vilijamsa, koji je održan na stadionu Allianz u Mur parku u Sidneju, dogodila se tragedija. Starija obožavateljka pevača je pala niz šest redova stolica/tribina i zadobila teške povrede glave. Nažalost, iako su joj hitno ukazali pomoć i prevezli je u Sent Vinsent bolnicu, žena je preminula u ponedeljak.

Republika

Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia.

Robi Vilijams

Prema pisanju "The Guardian"-a, žena je bila u komi nakon pada sa tribine i nije se uspela oporaviti od zadobijenih povreda. Svojim obožavaocima, ali i javnosti, pevač se još uvek nije obratio povodom ove tužne vesti. Ova tragedija je potresla sve prisutne na koncertu, ali i celokupnu javnost. Koncerti su mesta gde se ljudi okupljaju da bi uživali u muzici i zabavi, a ne da bi doživeli nešto ovako strašno. Posebno je tužno što je ova nesreća zadesila jednu obožavateljku koja je verovatno dugo čekala da vidi svog omiljenog pevača uživo.

Republika

Foto: Instagram.com

Koncert Robija Vilijamsa

Policija je pokrenula istragu kako bi utvrdila šta je tačno dovelo do pada žene sa tribine. Takođe, očekuje se da će se organizatori koncerta oglasiti povodom ove tragedije i preduzeti odgovarajuće mere kako bi se slične situacije sprečile u budućnosti. Ova tužna vest je podsetila na važnost bezbednosti na događajima ovog tipa, kao i na odgovornost organizatora da se pobrinu za dobrobit svih prisutnih. Nadamo se da će se ova tragedija iskoristiti kao važna lekcija za buduće događaje i da se slične nesreće neće ponoviti.

Republika

Foto: Europa Press / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Robi Vilijams

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading