ZA BREGU SAM BILA PREVELIKI ZALOGAJ, ZATO ME NIJE MUVAO: Pevačica progovorila o aferi sa muzičarem: Živeo je KOD MENE mesec dana u kući!

Autor:

Zabava

23.11.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Zmijanac otkrila tajnu čuvanu decenijama.

ZA BREGU SAM BILA PREVELIKI ZALOGAJ, ZATO ME NIJE MUVAO: Pevačica progovorila o aferi sa muzičarem: Živeo je  KOD MENE mesec dana u kući!

Foto: ATA Images, ST/Vladimir Lukić

Vesna Zmijanac ne krije da je tokom godina imala brdo udvarača, kao i da su većina njih bili vrlo imućni. Međutim, pevačica je šokirala sve kada je progovorila o Goranu Bregoviću.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vesna Zmijanac

Naime, Vesna je u emisiji Amidži šou komentarisala ko su joj najbolji frajeri. Pa je pored Zdravka Čolića Čole, Frana Lasića, Vlade Kalembera, odabrala Bregovića, a onda ispričala do sada neispričanu priču i otkrila da li ju je Brega muvao.

Republika

Foto: ATA Images

Goran Bregović Brega

- Brega je car. Nikad me nije muvao. Radio mi je celu produkciju na jednom albumu. Čak je u ono vreme kad je došao iz Sarajeva živeo u mojoj kući. Tada sam mu dal amoju kuću na Bežanijskoj kosi i tamo je bio mesec dana. Mislim da sam ja za njega bila preveliki zalogaj i zato me nije muvao - rekla je Vesna, a svi u studiju su ostali zabezeknuti njenim priznanjem, pa je nastavila:

Republika

Foto: ATA Images

Zdravko Čolić

- Čola je ok, ali Brega je Brega. Da vam kažem iskreno, Brega je zajeban tip, ali je meni lično presladunjav. 

Inače, Vesna je u emisiji pričala i o nedavnoj intervenciji te prizanal da se sada oseća dobro, ali da vodi račina o ishrani, ako i da na vreem uzima terapiju.

- Sada sam bolje, malo hlebića i tih stvarčica sam izbacila iz jedlovnika. Sve postove postim, ali to nema veze samo sa hranom već i sa načinom života. Ugrađena su mi dva bajpasa i jedan stent, sad su mi rekli da mogu ds cepam, ali da ne smem da nosim teško - rekla je Vesna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading