HIT PAPARACO ZDRAVKA ČOLIĆA! Uhvatili smo legendarnog pevača kako se RELAKSIRA nakon nastupa! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.10.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paparaco portala Republika.rs uhvatio Čolu kad se najmanje nadao!

HIT PAPARACO ZDRAVKA ČOLIĆA! Uhvatili smo legendarnog pevača kako se RELAKSIRA nakon nastupa! (FOTO)

Foto: ATA Images, Republika.rs

Zdravko Čolić

Popularni pevač Zdravko Čolić nastupao je pre dve noći pred punom diskotekom u Dizeldorfu. Čolić redovno puni hale, diskoteke i arene po regionu i širom Evrope, a paparaco našeg portala uhvatio je u avionu nakon nastupa u Dizeldorfu.

Republika

Foto: Instagram.com

Čola u Dizeldorfu

Čolić se ranim letom vratio za Beograd, a naš paparaco ga je uslikao u zanimljivoj situaciji. Naime, Čolić se tokom leta relaksirao uz belo vino.

Legendarni Čola zarađuje pravo bogatstvo na nastupima, a kako su hrvatski mediji nedavno preneli, pazario je luksuzni stan u Puli. Naime, Čolić je kupio stan u Marini Veruda, u jednoj od zgrada koje se upravo grade u sklopu atraktivnog i skupocenog projekta smeštenog na granici između marine i Pješčane Uvale.

Reč je o pet zgrada smeštenih na brdu iznad marine koje se nadvijaju nad zalivom i iz kojih, čak i s nižih spratova, puca pogled na brodiće, hotel, Verudu Porat, Verudelu, Pješčanu Uvalu, Fratarski otok... To je jedan od najvećih i najskupljih stambenih projekata u Puli u novije vreme. Predviđeno je da se izgradi oko 150 stanova raspoređenih u pet zgrada, a radovi su još uvek u početnoj fazi.

Republika

Foto: ATA Images, Shutterstock

Zdravko Čolić

Cena stanova u ovim zgradama kreće se oko 5.500 evra po kvadratu, a s obzirom da ih u ponudi ima i velikih, od preko 100 kvadrata i s velikim terasama sa kojih će se pogled pružati daleko na more i okolinu, nije isključeno da su krajnji iznosi u pojedinim slučajevima i debelo preko pola miliona evra. Čolić je pre oko mesec dana ponovo imao koncert u pulskoj Areni, a mnogi veruju da je baš tada kupio ovu nekretninu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading