LAJPCIG DRHTI OD ZVEZDE: Trener Nemaca posebno istakao trojicu fudbalera

Autor:

Sport

24.10.2023

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni brane svoj gol svime što imaju, ali i donose i dosta snage u ofanzivi.

LAJPCIG DRHTI OD ZVEZDE: Trener Nemaca posebno istakao trojicu fudbalera

Foto: Tanjug/AP

Marko Roze

Fudbaleri Crvene zvezde gostovaće sutra Lajpcigu u trećem kolu Lige šampiona, a iako su favoriti na svom terenu nemački tim i te kako strahuje od srpskog prvaka. To je potvrdio i trener Marko Roze posebno apostrofirajući trojicu izabranika Baraka Bahara. On je poručio da su ispratili sve što su radili crveno-beli u prethodnom periodu.

- Naravno da smo gledali protivnika, postoje određeni principi kada se brane, određenu orijentaciju čovek na čoveka. Oni brane svoj gol svime što imaju. Međutim, donose i dosta snage u ofanzivi. Piter Olajinka, Šerif Endijaje, Hvang In-Beom donose veliku brzinu. Imaju jaku konkurenciju. Sutra nas čeka mnogo posla. Potrebno nam je strpljenje da donesemo prave odluke - rekao je Roze.

Republika

Foto: Starsport

 

On se osvrnuo na svoj tim i najavio da će Dani Olmo, nekadašnji igrač Dinama iz Zagreba, imati mnogo veću ulogu na meču sa crveno-belima, pošto se oporavio od povrede i vratio se u tim.

- Utakmica sa Darmštatom je bila važna za nas. Uspeli smo da odmorimo Ksavera Šlagera i vratimo mu energiju koja mu je bila potrebna. Sa Duduom Hajdarom i Benijem Hendriksom, koji su drugi važni stubovi i mogli su da se uvežbaju. grači ulaze u ritam. Dani Olmo će takođe imati veću ulogu sutar nego protiv Darmštata. Svi igrači osim Vilija Orbana i El Čadaja Bišiabua su u igri - dodao je Roze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading