OBAVEŠTENJE ZA SVE ZVEZDAŠE! Delije izdale VAŽAN proglas!

Autor:

Sport

23.10.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica se igra u sredu od 21 čas na Red bul areni.

OBAVEŠTENJE ZA SVE ZVEZDAŠE! Delije izdale VAŽAN proglas!

Foto: Tanjug/Ministarstvo zaštite životne sredine/M. VASILE

Fudbaleri Crvene zvezde u trećem kolu Lige šampiona gostuju Lajpcigu (21.00).

Izabranici Baraka Bahara su u prethodna dva meča upisali poraz na premijeri od Mančester sitija na Etihadu (1:3) i remi protiv Jang Bojsa na krcatoj Marakani, a sada ih čeka novi izazov.

Pred gostovanje na Red bul areni, najvatrenije pristalice srpskog prvaka izdale su proglas o narednom gostovanju, a sada je otkriveno i kako će navijači crveno-belih otputovati da bodre svoje ljubimce.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

- Sve delije koje putuju za Lajpcig obaveštavamo da ćemo se u sredu naći na "Rihard Vagner platz-u" od 17 časova. Odatle ćemo kada se skupimo krenuti zajedno do stadiona u korteu. Još jednom podsećamo sve delije da u sredu svi nosimo šal na utakmici - stoji u proglasu koji su izdale najvatrenije pristalice Crvene zvezde.

Lajpcig je, podsetimo, u prvom kolu bio bolji od Jang Bojsa (3:1) u Bernu, dok su u drugom kolu poraženi kod kuće od aktuelnog šampiona Evrope Mančester sitija istim rezultatom.

Utakmica na Red bul areni počinje od 21 čas, uz direktne prenose na TV Arena sport Premium 1 i RTS 1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading