ŠARPATA NA TRIBINI: Delije izdale saopštenje - sve je spremno za novu sliku za pamćenje!

Autor:

Sport

23.10.2023

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski šampion će imati veliku podršku i u Lajpcigu.

ŠARPATA NA TRIBINI: Delije izdale saopštenje - sve je spremno za novu sliku za pamćenje!

Foto: Starsport

Delije

Pred fudbalerima Crvene zvezde je meč treće runde UEFA Lige šampiona. Srpski šampion gostuje u Lajpcigu gde će pokušati da ostvari povoljan rezultat kojim bi širom otvorili vrata prolećnih evropskih borbi.

I na predstojećem susretu puleni trenera Baraka Bahara imaće veliku podršku svojih navijača, a uoći susreta, Delije su izdale saopštenje za javnost u kojem nagoveštavaju šta se priprema za gostovanje u Lajpcigu:

- Šal je verovatno najklasičniji navijački rekvizit ikada. Danas oni nisu toliko u modi kod nas na tribini, ali pre samo dve, tri decenije bili su veoma važno obeležje. Osamdesetih i devedesetih na našoj tribini mogli su da se vide šalovi raznih klubova, u nedostatku naših koji su bili jako dragoceni i retki. U drugoj polovini devedesetih situacija se popravila, krenula je masovnija proizvodnja i uskoro je iskorenjeno prisustvo tuđih šalova kod nas. Početkom dvehiljaditih postaju popularni šalovi na pruge - ističu Delije, a zatim i dodaju:

Republika

Foto: Republika

"Delije" će i ovoga puta zadiviti Evropu

 

- Jedna od najlepših slika tribine je šarpata. Tribina se pretvori u tepih od šalova i to je svojevrsna koreografija u kojoj učestvuje svaki čovek. Ove srede u Lajpcigu pravimo još jednu sliku za pamćenje.

Da podsetimo, susret trećeg kola Grupe G UEFA Lige šampiona između Lajpciga i Crvene zvezde, na programu je u sredu 25. oktobra sa početkom od 21 čas.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading