BAHAR IMA TAJNOG ADUTA! Zvezda sa novim igračem na spisku NAPADA Lajpcig!

Autor:

Sport

23.10.2023

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli u sredu igraju meč trećeg kola Lige šampiona.

BAHAR IMA TAJNOG ADUTA! Zvezda sa novim igračem na spisku NAPADA Lajpcig!

Foto: Starsport

Barak Bahar

Čekao je dugo svoju šansu Jovan Mijatović na velikoj sceni. I konačno je dočekao, jer se pred gostovanje Lajpcigu u trećem kolu Lige šampiona, njegovo ime našlo na spisku igrača Crvene zvezde!

Za to su zaslužni golovi, koje je popularni Bekam postizao u prethodnom periodu. Serija je počela početkom oktobra, kada je Mijatović pogodio mrežu omladinaca Jang Bojsa na Krovu Tržnog centra, nastavilo se bravurama u dresu selekcije Srbije do 19 godine. Za 45 minuta u prvom prijateljskom meču protiv Italije - dva gola i asistencija.

Posebno je bio lep drugi pogodak, volej udarcem levom nogom, koji će se dugo prepričavati. Potom u drugom kontrolnom meču - još jedan gol. Ovog puta glavom.

Foto: Starsport

Jovan Mijatović

Usledio je potom pogodak protiv Trajala u Kruševcu, u demoliranju domaćina u Kupu Srbije od 6:0, da bi šlag na tortu bio gol protiv Javora, koji je Zvezdi doneo tri boda u meču kada se mučila da slomi Ivanjičane.  

Naći će se Mijatović u istom avionu s omladincima, ali kako prenosi "Mozzart sport", ostaće na spisku Baraka Bahara uoči meča protiv Lajpciga.

On je do sada trenirao sa prvom timom, dobijao je šansu u domaćim utakmicama, ali je na međunarodnoj sceni igrao za omladince i imao jak uticaj na tim Nenada Milijaša. Pre gola Jang Bojsu, popularni Bekam je bio precizan i na gostovanju Mančester sitiju.

Osim njega, u konkurenciji za duel Zvezde protiv bundesligaša, biće i Kosta Nedeljković, koji takođe zna kako je biti u prvom timu srpskog šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading