ONA JE VEĆ SRUŠILA LAJPCIG: Najbolja srpska fudbalerka dominira Bundesligom - dva pogotka dovoljna da se savlada ženska ekipa budućeg Zvezdinog rivala! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

23.10.2023

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godinama unazad dominira nemačkim šampionatom.

ONA JE VEĆ SRUŠILA LAJPCIG: Najbolja srpska fudbalerka dominira Bundesligom - dva pogotka dovoljna da se savlada ženska ekipa budućeg Zvezdinog rivala! (FOTO, VIDEO)

Foto: Starsport

Jovana Damnjanović protiv Nemačke

Nekada je bila članica ŽFK Crvena zvezda, a već punu deceniju svoju profesionalnu karijeru gradi u Nemačkoj. Nastupala je za Volfsburg i SAND, da bi 2017. godine postala članica slavnog Bajerna iz Minhena.

Jovanu Damnjanović mnogi smatraju najsjajnijim izdankom srpskog ženskog fudbala, a svoku rasu i klasu pokazala je i prethodnog vikenda kada je na gostovanju u Lajpcigu sa dva pogotka trasirala put svojoj ekipi ka novoj pobedi.

 

 

Polovinom prvog perioda igre Jovana je duplirala prednost sastava iz Bavarske, da bi svojim drugim golom u 42. minutu i definitivno rešila pitanje pobednika.

 

 

Ovim trijumfom fudbalerke Bajerna su stigle do trećeg trijumfa u pet odigranih mečeva i u ovom momentu imaju dva boda manje u odnosu na lidera, ekipu Volfsburga.

S obzirom da je Jovana Damnjanović na početku svoje karijere bila članica Crvene zvezde, a da upravo crveno-beli u sredu 25. oktobra gostuju u Lajpcigu u okviru treće runge UEFA Lige šampiona, možda bi Jovana mogla i da da neki savet Baraku Baharu uoči predstojećeg susreta.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading