ZVEZDO, HRABRO! Nemci (NI)SU bauk! Evo kako crveno-beli RUŠE Lajpcig!

Autor:

Sport

22.10.2023

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki ispit čeka izabranike Baraka Bahara.

ZVEZDO, HRABRO! Nemci (NI)SU bauk! Evo kako crveno-beli RUŠE Lajpcig!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Fudbalere Crvene zvezde očekuje novi težak ispit u Ligi šampiona, a rival će 25. oktobra biti Lajpcig.

Mučili su se crveno-beli protiv Javora u poslednjem ispitu pred duel sa nemačkim predstavnikom, savladali su ekipu iz Ivanjice golom Jovana Mijatovića u poslednjih 15 minuta susreta, a ono što može da ih zabrine je da su ponovo primili dva gola.

Duva promaja u odbrani na sve strane, a ekipa koja je izgledala onako dominantno na početku sezone, sada nije ni bleda senka sebe.

Međutim, fudbal je najlepša igra na svetu, a sve je moguće.

Crvena zvezda ima najskuplji tim u svojoj novijoj istoriji, a sve su ovo kvalitetni fudbaleri koji nisu mogli preko noći da zaborave da igraju fudbal.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde

 

 

Na premijeri u Ligi šampiona, crveno-beli su vodili protiv aktuelnog prvaka Evrope na poluvremenu, a iako su izgubili 3:1, prikazali su dostojan otpor.

Ni duel na Marakani protiv Jang Bojsa nije izgledao loše, a čini se da je nedostajalo i sreće da se osvoje sva tri boda (2:2)

Lajpcig je fantastična ekipa koja igra moderno, brzo i organizovano, a nije slučajno što su uvek u vrhu Bundeslige, a igrali su i polufinale Lige šampiona.

Ipak, ni oni nisu nepobedivi, a to je dokazao i Bajer Leverkuzen u Bundesligi savladavši ih 3:2, kao i Siti u Ligi šampiona trijumfom 3:1 u Nemačkoj.

Republika

Foto: Ap photo

Fudbaleri Lajpciga

 

Zvezda mora da bude na svom maksimumu ukoliko želi pozitivan rezultat.

Formacija sa dva "ving beka" neće proći protiv Nemaca koji vole da napadaju iz kontre po krilu, tako da treba očekivati postavku igre sa četiri klasična defanzivca.

Osmana Bukarija je mučila povreda, a ukoliko bude zdrav, sigurno je da će biti jedan od najbitnijih šrafova u ovom meču.

Možda je vreme i za start Aleksandra Kataia, koji je protiv Jang Bojsa pokazao da je majstor sa loptom i bio je konstantna opasnost po gol.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Katai

 

Zvezdi nedostaje kreativnosti,  a upravo je taj završni pas nešto što iskusni veznjak može da pruži.

Crveno-beli  nemaju šta da izgube u Nemačkoj, a mogu da dobiju mnogo.

Videli smo u mečevima sa Fiorentinom, Fenerbahčeom, pa i Sitijem i Jang Bojsom da ova ekipa ima kvalitet, a uz malo sreće, pozitivan rezultat u Nemačkoj je moguć.

Ova utakmica može potpuno da promeni tok sezone, a nema sumnje da će fudbaleri kluba iz Ljutice Bogdana dati sve od sebe da trijumfuju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading