"BUDI MIRNA I RADI ŠTA TI KAŽEM": Manijak sa Gazele SILOVAO četiri devojke - žrtve do detalja opisale PAKAO!

Autor: Informer

Hronika

22.10.2023

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veštačenjem je utvrđeno i da je bio uračunljiv i svestan onoga šta čini.

"BUDI MIRNA I RADI ŠTA TI KAŽEM": Manijak sa Gazele SILOVAO četiri devojke - žrtve do detalja opisale PAKAO!

Foto: Shutterstock

Ilustracija

D. G. (43), iz Bele Crkve, osuđen je pre tačno osam godina na 18 godina zatvora u Višem sudu u Beogradu zbog serijskog silovanja i napastvovanja žena na Mostarskoj petlji.

Tokom postupka dokazano je da je silovao četiri žene, koje su ga kasnije prepoznale u policiji, i da je još tri devojke pokušao da siluje! Nije osuđen za silovanje jedne maloletnice, pošto ona nije mogla da identifikuje manijaka.

Veštačenjem je utvrđeno i da je bio uračunljiv i svestan onoga šta čini. Sudija Miloš Labudović istakao je tada, u kratkom obrazloženju presude, da je sve svoje žrtve napadao nožem i po istoj matrici.

- Oštećene su ispričale da ih je sačekivao u večernjim satima, hvatao ih jednom rukom za kosu, a drugom im pokrivao usta da ne bi vrištale. Potom im je gurao glavu ka svom međunožju i terao ih da ga oralno zadovolje. Na glavi je nosio kapuljaču i pretio oružjem. Vikao im je: 'K***o, imam nož! Budi mirna i radi šta ti kažem! - naveo je sudija.

Za svako silovanje kažnjen je sa po četiri godine, a za svaki pokušaj sa po tri. Tako mu je i izrečena jedinstvena kazna od 18 godina, iako je Tužilaštvo tražilo maksimalnih 20.

Osuđeni je u svojoj završnoj reči negirao zločine. - Nemam nikakve veze sa tim. Niti sam kriv, niti se tako osećam - kratko je izjavio, bez ikakvih emocija.

Raskrinkala ga prikrivena policajka

Ovaj serijski silovatelj uhapšen je krajem novembra 2013. godine na Mostarskoj petlji, kada je pokušao da napadne policajku u civilu koja je bila "mamac". Istragom je utvrđeno da je od 2010. godine napastvovao najmanje dvadeset žena, ali ga nisu sve prijavile. Bio je oženjen i imao porodicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading