"DELIJE" NISU ZADOVOLJNE! Sa severa stiglo UPOZORENJE: "Najskuplji, a loše igrate"!

Autor:

Sport

21.10.2023

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odjeci tesne pobede Zvezde protiv Javora (3:2).

"DELIJE" NISU ZADOVOLJNE! Sa severa stiglo UPOZORENJE: "Najskuplji, a loše igrate"!

Foto: Starsport

Delije

Fudbaleri Crvene zvezde na jedvite jade savladali su ivanjički Javor u okviru 12. kola Superlige Srbije rezultatom 3:2 (2:1), a heroj trijumfa bio je mladi rezervista Jovan Mijatović koji je desetak minuta pre kraja skratio muke navijačima i postavio konačan rezultat.

Trener Barak Bahar nije kalkulisao i na teren je poslao najjači mogući sastav na koji trenutno raspolaže. U prvom poluvremenu se činilo da su crveno-beli vratili sjaj s početka sezone kada su dobijali sve redom, ali su u nastavku potpuno podbacili. Javor je čak dvaput uspevao da stigne do izjednačenja i na prag senzacije.

Nezadovoljstvo igrom svojih miljenika iskazali su i najvatreniji navijači - "delije", koje su dosad imale veliko strpljenje za pojedine kikseve, poput poraza od Čukaričkog i Voždovca. Ali, izgleda da je bleda partija u duelu s Javorom prelila čašu, pa su se sa severa čuli povici nezadovoljstva.

- Najskuplji, a loše igrate - zaorilo se na našem najvećem stadionu.

Crvena zvezda, inače, već u sredu igra meč Lige šampiona protiv Lajpciga na gostovanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading