PREPOZNAJETE LI MILICU PAVLOVIĆ? Snimak star 12 godina izazvao lavinu komentara - pevačica ne liči na sebe, ali ovaj detalj OSTAO JE ISTI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

22.11.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama kruži snimak prvog javnog pojavljivanja Milice Pavlović!

PREPOZNAJETE LI MILICU PAVLOVIĆ? Snimak star 12 godina izazvao lavinu komentara - pevačica ne liči na sebe, ali ovaj detalj OSTAO JE ISTI! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Milica Pavlović

Milica Pavlović se 2011. godine prvi put pojavila na audiciji za "Zvezde Granda" gde je dosta drugačije izgledala nego sada. Ovaj snimak nedavno se nedavno pojavio na društvenim mrežama i izazvao je veliku pažnju i brojne komentare. 

- Ja se zovem Milica Pavlović, dolazim iz Gornjeg Bunibroda - rekla je ona, pa zapevala pesmu "Ne da meni nana". 

Milica je bila jako vrcava i tokom izvođenja je igrala i smeškala se, što se dopalo publici, koja ju je podržala aplauzom. U komentarima koji su se nizali na TikToku mnogi smatraju da pevačica i danas ima iste plesne cake i da koliko god da joj se promenio fizički izgled, da su joj pokreti ostali isti. 

 

 

Njena druga audicija zauvek će biti upamćena po rečima koje je uputila Saši Popoviću “Ja sam mislila da je ovde sve namešteno i da nema šanse da prođem”.

Taj razgovor nje i direktora “Grand produkcije” iznenadio je sve, a i danas se prepričava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Veronika

22.11.2023 10:19

.....ostao je samo praziluk.