"NE PODNOSE SE, NE ŽELE NI DA SE POGLEDAJU": Svi bruje o odnosu Milice Pavlović i Tee Tairović - pevačice OVO KRIJU?!

Autor:

Zabava

15.11.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvor blizak pevačicama navodi da između njih dve vlada veliki animozitet!

"NE PODNOSE SE, NE ŽELE NI DA SE POGLEDAJU": Svi bruje o odnosu Milice Pavlović i Tee Tairović - pevačice OVO KRIJU?!

Foto: ST/Dragan Kadić

Popularne pevačice Tea Tairović i Milica Pavlović u isto vreme su izdale nove albume, a kako "Star" saznaje, koleginice pokušavaju da sakriju od javnosti da se uopšte ne gotive i da nemaju lepo mišljenje jedna o drugoj. Animozitet među njima traje duže vreme, a obe odbijaju da se pojavljuju u istim emisijama.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milica Pavlović

- Milica je bila u šoku kad je Tea izdala album bukvalno u isto vreme kad i ona. Tada je sa bliskim ljudima komentarisala da je koleginica to namerno uradila kako bi se sa njom takmičila. Na svojim nastupima ne pevaju pesme jedna druge, čak je Tea na jednoj proslavi kada su joj traži pesmu koju izvodi Milica rekla da ne zna tu pesmu. Ta tenzija traje dugo, niko ne zna tačno zbog čega se ne podnose, obe su uspešne i imaju hitove, pa je baš čudno da se ne mirišu ni malo - započinje priču izvor "Stara", pa dodaje:

- Čak su jednom prilikom imale ponudu za jednu emisiju da gostuju zajedno i obe su odbile, nisu rekle da je problem taj što se ne gotive, već da su sprečene. Baš nedavno su potovale istim avionom, nisu se ni pogledale, a kamoli javile jedna drugoj - završava izvor gorepomenutog lista.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Tea Tairović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Pera

22.11.2023 09:52

Ne zna se koja je veci uzas... i fizicki i pevacki...