VRUĆ SNIMAK MILICE PAVLOVIĆ: Uvija se u provokativnom izdanju, društvene mreže GORE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.11.2023

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica raspametila sve video-klipom koji je okačila na svoj profil.

VRUĆ SNIMAK MILICE PAVLOVIĆ: Uvija se u provokativnom izdanju, društvene mreže GORE! (VIDEO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milica Pavlović

Milica Pavlović, poznata srpska pevačica, nedavno je ponovo iznenadila svoje fanove kada se vratila svojoj prirodnoj boji kose. Vatrena plavuša, kako su je mnogi navikli da vide, sada je svojim novim izgledom oduševila veliki broj ljudi. Milica je poznata kao energična i vatrena na sceni, a mnogi kažu da svojim nastupima doslovno ostavlja srce na bini.

Međutim, nedavni nastup na kojem se pojavila u dugoj plavoj haljini sa ogromnim prorezom na stomaku i kukovima, izazvao je pravu buru na društvenim mrežama. Iako je oduševila svoje fanove, njen stajling je izazvao i brojne kritike.

Podsetimo, Milica Pavlović i Aca Lukas su nekada bili u dobrim odnosima i zajedno snimili duet "Kidaš me". Međutim, nakon saradnje njihov odnos se zahladio, te danas nemaju nikakav kontakt. O ovome je Milica otvoreno govorila u emisiji "Amidži šou".


- Nadam se da je dobar čovek, kakvim sam ga smatrala, i da nikome više neće uraditi nešto slično kao što je uradio meni - rekla je Milica kratko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading