NEMA ŠTA DA KAŽE O SEBI: Goca Tržan zadala novi UDARAC Ivanu Marinkoviću, pa progovorila o OPTUŽBAMA Kristijana Golubovića!

Autor:

Zabava

22.11.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica razvezala jezik o medijskim napadima i haosu koji je nastao na društvenim mrežama!

NEMA ŠTA DA KAŽE O SEBI: Goca Tržan zadala novi UDARAC Ivanu Marinkoviću, pa progovorila o OPTUŽBAMA Kristijana Golubovića!

Foto: youtube.com/AmiG Show, youtube.com/Zadruga Official, ATA Images

Pevačica Goca Tržan nedavno je odlučila da tuži bivšeg rijaliti učesnika i robijaša Kristijana Golubovića zbog tvrdnji koje je izneo u javnosti. Naime, Golubović je javno optužio Gocu da je imao intimne odnose sa pevačicom, a ova optužba je izazvala veliku pažnju medija.

- To vrlo čiste stvari, nema tu da se ja mnogo razmišljam. Ja nikome na senku nisam stala, prema tome neću dozvoliti da bilo na bilo koji način se bavi deformacijom mog lika i dela - rekla je Goca, a onda prokomentarisala to što je bivši suprug Ivan Marinković često proziva u javnosti:

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Goca Tržan

- Niti čitam nit me zanima, ja sam u ovom poslu 30 godina i naučila sam da kada koristiš svoj medijski prostor da pričaš o drugima, to najčešće znači da nemaš šta da kažeš o sebi. Način na koji govorim o drugima to govori samo o meni - rekla je za Blic Goca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading