EVO KAKO SE ĐILASOV KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA BEOGRADA BORI ZA VLAST! Obradović otišao među džet set u London, a Šapić na Aranđelovdan sa Beograđanima (FOTO)

Autor:

Vesti

22.11.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Obradović nije otišao u Barajevo ili na Palilulu ili u Ostružnicu, Kotež da sasluša sugrađane, već na družbu u englesku prestonicu, odakle smešeći se, sa sve leptir mašnom, šalje pozdrave Beograđanima

EVO KAKO SE ĐILASOV KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA BEOGRADA BORI ZA VLAST! Obradović otišao među džet set u London, a Šapić na Aranđelovdan sa Beograđanima (FOTO)

Foto: beoinfo, Printscreen/newsmaxadria

Vladimir Obradović, kandidat za gradonačelnika Beograda koalicije "Srbija protiv nasilja" koji predvodi SSP Dragana Đilasa, usred kampanje za izbore otišao je u Veliku Britaniju, na družbu sa tamošnjim džet setom. Obradović juče, na Aranđelovdan, nije otišao u Barajevo ili na Palilulu ili u Ostružnicu, Kotež da sasluša građane, već u London, odakle smešeći se, u sve parnom odelu i sa leptir mašnom, šalje pozdrave Beograđanima. 

- Izuzetna mi je čast što večeras na poziv Britanske asocijacije za upravljanje projektima prisustvujem ceremoniji dodele nagrada za najbolje projekte iz javnog i privatnog sektora u Ujedinjenom Kraljevstvu. Ovo je sjajna prilika da sa najboljim britanskim i svetskim ekspertima razmenim najnovija iskustva u oblasti upravljanja. Ujutru se vraćam u Beograd da primere najbolje projektne prakse i sistemska rešenja stavim na raspolaganje našem gradu i državi - pohvalio se Obradović na društvenoj mreži X (nekadašnji Tviter) uz fotografije na kojima pozira sa britanskom elitom.

 

 

Prethodno je ispozirao i ispred Hrama Svetog Save u Londonu.

- Svim pravoslavnim vernicima želim srecan praznik Svetog Arhangela Mihaila, a mojim sugrađanima koji ovaj praznik slave kao krsnu slavu, želim da slavu provedu u zdravlju i blagostanju, okruženi porodicom i prijateljima - naveo je on. 

I dok se on švrćka po svetu, s druge strane Aleksandar Šapić, predsednik Privremenog organa Grada Beograda, je svakodnevno na terenu. Tako je juče posetio Surčin i infrstrukturne radove u ovoj opštini. Razgovarao je i sa građanima, saslušao njihove probleme, zahteve, predloge za napredak grada, sa njima obeležio slavu Svetog Arhangela Mihaila.

 

Aleksandar Marković, poslanik i član Glavnog odbora SNS, kaže za Republiku da je ponašanje Obradovića šarlatansko:

- Pitam se kakva je poruka koju takvim ponašanjem šalje svojim biračima? Ako se ovako šarlatanski ponaša kao kandidat mogu da zamislim kako bi se ponašao kada bi bio gradonačelnik. Na sreću, to se neće desiti!  

Politički analitičar Stevica Deđanski u razgovoru za Republiku podseća da je Obradović nekada išao u Moskvu, a sad u London: 

- Očigledno je napravio političku transformaciju. Očigledno vole da su bliski sa stranim centimaa moći, a ne sa svojim narodom. Stavio leptir mašnu i misli tako se postaje gradonačelnik. Teško. Lepo što je otišao u London, može tamo i da ostane

Moj stav:

Nebojša Krstić, marketinški stručnjak

- U opoziciji zaista postoje ljudi koji misle da na izborima odlučuju ambasade i svetski moćnici. Dobro je da građani Srbije to znaju i da svima njima pokažu 17. decembra da to nije tako i da jedino građani Srbije odlučuju koga žele da im vodi državu i gradove.

Šok zaokret sa molebana na prajd 

Obradović, nekadašnji član Ekonomskog saveta DSS, čuven po nacionalizmu, rusofilstvu, tradicionalizmu, izveo je nezabeleženu ideološku transformaciju pošto je praktično priznao da se bolje osecao na prajdu, nego na molebanu (?!). Kako je pisala Republika, Obradovic je ovaj prevrat demonstrirao u emisiji Pregled dana na Newsmaxadria, koja posluje u okviru medijske grupacije tajkuna Dragana Šolaka, poslovnog partnera Đilasovog. 

- Bili ste sinic na Evropajdu sa sa suprugom i troje dece. Kako je bilo? Je li vam prijalo? Je li to bila jedna pristojna, lepa šetnja, jeste li se osecali bezbedno? - upitala je voditeljka, na šta je Đilasov kandidant za gradonačelnika odgovorio: 

- Osećao sam se bezbedno. Bilo je loše vreme, to je možda bilo malo otežavajuće. Zaista, moram da kažem da sam se osećao bezbedno, inače ne bih išao sa troje male dece. 

A onda je na pitanje gde je bio bezbedniji - na prajdu ili na molebanu, priznao: 
- Na prajdu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (50)

Loading
Olja

22.11.2023 11:54

I opet Obradović kao predstavnik opozicije pokazuje da su im lični interesi važniji od gradjana Srbije.

mila

22.11.2023 11:54

opozicionarsko ponasanje je za svaku osudu

bb

22.11.2023 11:55

opoziciju niko nece podrzati

Mira

22.11.2023 11:56

Opozicija gore kandidate nije mogla da nađe