STARE "URAGANKE" PONOVO ZAJEDNO! Sanja, Ksenija i Ivana zakazuju koncert u Areni!

Autor:

Zabava

03.11.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša članice grupe "Hurricane" snimiće pesmu, a premijerno će je izvesti u Areni!

STARE "URAGANKE" PONOVO ZAJEDNO! Sanja, Ksenija i Ivana zakazuju koncert u Areni!

Foto: Promo

Prva postava grupe "Hurricane", pevačice Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Boom Nikolić, mogle bi ponovo da zapevaju zajedno, saznaje "Kurir" od izvora bliskog njima. Sanja je na promociji svog prvog albuma izjavila da će njih tri najverovatnije snimiti pesmu zajedno, a kako se navodi, krunisaće je koncertom u "Areni", kada će je premijerno i izvesti.

Zoran Milinković, njihov nekadašnji producent, koji živi na Karibima, otkrio je nešto više o ovome, ali je i dalje ostao zagonetan.

Republika

Foto: V. Lukić

Ksenija, Ivana i Sanja

- Znate šta, mi smo bili i ostali kao familija. Mnogo sam ponosan na njihov solo uspeh, tako da jedino što mogu još dobiti je da brend Hurricane i sve devojke i članice zaslužuju pet Arena, Zetri ili Sinsku, za sada toliko - rekao je Zoran Milinković producent grupe Hurricane koji nije ništa želeo da otkrije, ali kako stvari stoje devojke će verovatno odraditi turneju po regionu i to po velikim objektima u toku 2024. godine - izjavio je on za "Kurir".

Sanja, Ivana i Ksenija nisu ni potvrdile, ni demantovale ove navode.

Republika

Foto: Promo foto

Ivana, Ksenija i Sanja

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading