MARINKOVIĆ OŠTRO OSUDIO NAPAD NA ALEKSANDRA VUČIĆA: U političkoj istoriji naše zemlje nije zabeležena ovakva haranga, zarad vlasti su spremni na OVAKVU PODLOST!

Autor:

Vesti

03.11.2023

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče i danas su Srbija i ceo svet mogli da vide najprljaviji i najbestiljalniju kampanju koju niko do sada nije video.

MARINKOVIĆ OŠTRO OSUDIO NAPAD NA ALEKSANDRA VUČIĆA: U političkoj istoriji naše zemlje nije zabeležena ovakva haranga, zarad vlasti su spremni na OVAKVU PODLOST!

Foto: Privatna arhiva

Vladimir Marinković

- Osuđujem brutalne i neljudske uvrede na račun porodice predsednika Aleksandra Vučića  koja su objavljene na tajkunskim televizijama i štampanim medijima. U političkoj istoriji naše zemlje nije zabeležena ovakva haranga i niski udarci koji samo govore o ljudskom šljamu koji je zarad vlasti spreman i na ovakvu vrstu podlosti i kampanje. 

Svi oni koji su uvredili majku, oca i čelu porodicu predsednika nisu imali ni jednu reč da kažu na konto njegovih rezultata i političke platforme ali su svi od reda nizali lične uvrede onih koji se tobože bore protiv nasilja a ustvari su spremni na sve kako bi se dočepali vlasti i kako bi opet pustošili budžet Srbije. Juče i danas su Srbija i ceo svet mogli da vide najprljaviji i najbestiljalniju  kampanju koju niko do sada nije video, ogrezli divljaštvu i pokvarenjaštvu tajkunski mediji i opozicioni lideri su nadmašili i najmračnije umove u svetskoj istoriji.

Domaćinska Srbija i narod Srbije nikada neće pristati na ovakvo ponašanje i nikada nećemo biti nemi na nasilje, agresiju i divljaštvo i Aleksandar Vučić  nikada neće dozvoliti da Srbija stane bez obzira na pritiske i napade koji za cilj i imaju da on odustane i da Srbija ne bude više samostalna i nezavisna zemlja - Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko američkog prijateljstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading