MILIĆEVIĆ OŠTRO OSUDIO NAPADE NA PREDSEDNIKA SRBIJE: Vođeni bolesnom mržnjom prema Aleksandru Vučiću DOTAKLI SU DNO DNA!

Autor:

Vesti

03.11.2023

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sve ove njihove napade i bolesne laži najbolje bi bilo reći: „Sram vas i stid bilo!“

MILIĆEVIĆ OŠTRO OSUDIO NAPADE NA PREDSEDNIKA SRBIJE: Vođeni bolesnom mržnjom prema Aleksandru Vučiću DOTAKLI SU DNO DNA!

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Ministar bez portfelja Đorđe Milićević najoštrije je danas osudio beskrupulozne napade na porodicu predsednika Republike i pozvao sve kojima je na srcu Srbija da ustanu u odbranu Aleksandra Vučića.

Republika

Foto: Slobodan Miljević/Vlada Srbije

Đorđe Milićević

- Vođeni bolesnom mržnjom prema Aleksandru Vučiću, mediji tajkuna Dragana Šolaka dotakli su dno dna. Najodvratnijom propagandom lišenom svih profesionalnih i moralnih načela, a nemoćni da politički poraze predsednika Srbije, udarili su na njegovu majku Angelinu Vučić. Nakon što su mu stavljali metu na čelo sinu Danilu, nakon što su grubo vređali ćerku Milicu, i čak udarali na šestogodišnjeg Vukana, sad su na najbedniji mogući način u svoje blato probali da uvuku majku i baku od 80 godina. Na sve ove njihove napade i bolesne laži najbolje bi bilo reći: „Sram vas i stid bilo!“ Ali oni su još jednom dokazali da za sram i stid ne znaju. I nije ovo samo napad na Aleksandra Vučića i njegovu porodicu. Sve što ovih dana gledamo, slušamo i čitamo u Šolakovim medijima, a što dolazi iz usta osvedočenih srbomrzaca, direktan je udar na Srbiju. Zato je važno da im svi zajedno jasno odgovorimo na ove beskrupulozne napade. Braneći Aleksandra Vučića i njegovu porodicu od “čerečenja” kojim im preti političko krilo Šolakovog medijskog konglomerata, mi jasno branimo Srbiju i pravo svakog građanina ove zemlje da živi u slobodnoj i suverenoj zemlji - poručio je ministar Đorđe Milićević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading