Popusti u „Dunav osiguranju“ za nosioce boračkih legitimacija

Autor:

Vesti

03.11.2023

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas, 3. novembra potpisan je Sporazum kojim su omogućene brojne pogodnosti i popusti za nosioce boračkih legitimacija.

Popusti u „Dunav osiguranju“ za nosioce boračkih legitimacija

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Potpisivanje Sporazuma: Nikola Selaković i Ivana Soković

Kompanija „Dunav osiguranje“ i Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja danas su potpisali Sporazum kojim su omogućene brojne pogodnosti i popusti za nosioce boračkih legitimacija, za 40.110 do sada registrovanih boraca u Srbiji.

Za sve nosioce boračkih legitimacija – ratne vojne invalide, porodice palih boraca i sve one koji su se registrovali kao borci, „Dunav osiguranje“ obezbedilo je 10 odsto popusta na brojne usluge: osiguranje domaćinstva, kasko osiguranje, kasko sudar, pomoć na putu, putno zdravstveno osiguranje, kao i osiguranje vikendica. Te pogodnosti naši borci mogu da iskoriste na svim prodajnim mestima „Dunav osiguranja“ širom Srbije. Takođe, povezano društvo „Dunav auto“ za sve korisnike boračkih legitimacija obezbedilo je 20 odsto popusta na cenu tehničkog pregleda u svim svojim centrima u Srbiji, kojih je više od 70.

„Sa zadovoljstvom smo podržali inicijativu Ministarstva u želji da izrazimo duboku zahvalnost i poštovanje svima onima koji su u najtežim trenucima bili uz svoju zemlju i branili je. Kompanija „Dunav osiguranje“ od svog osnivanja predstavlja veliku podršku društvenoj zajednici, što je potvrdila i potpisivanjem Sporazuma. Podržaćemo svaku inicijativu koja za cilj ima poboljšanje uslova života najosetljivijih članova naše zejednice“, naglasila je Ivana Soković, predsednica Izvršnog odbora Kompanije „Dunav osiguranje“.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Popusti u „Dunav osiguranju" za nosioce boračkih legitimacija

„Dunav osiguranje“ je prepoznalo značaj naših boraca i boračke populacije, te je na taj način pristupilo korpusu društveno odgovornih kompanija koje boračku karticu tretiraju kao karticu pogodnosti, rekao je Nikola Selaković, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Broj registrovanih boraca u Srbiji danas iznosi 40.110, dok je taj broj prošle godine u ovo vreme bio 25.000.

„Nastavljamo sa postupkom registracije naših boraca u skladu sa zakonom o njihovim pravima i obezbeđujemo brojne pogodnosti za nosioce boračke legitimacije kojom se potvrđuje status uređen u skladu sa zakonom", naglasio je Selaković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading